1. HABERLER

  2. ARŞİV

  3. Sertoğlu çark etti
Sertoğlu çark etti

Sertoğlu çark etti

Partisi’nin (UBP) adayı olduğu açıklandı. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Sertoğlu’nun bugün Federasyon binasında saat 17.00’de yetkilerini geçici olarak Asbaşkan Ali Karavezirler’e devredeceği belirtildi. KT

A+A-

 

 

 

 “ADAYLIĞIM SÖZ KONUSU DEĞİL” DEMİŞTİ... KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu 15 Şubat 2013 tarihinde yayınladığı basın bildirisi ile Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) başkanlığı için adaylığının söz konusu olmadığını belirtirken, dün Ulusal Birlik Partisi tarafından aday olduğu açıklandı

 

YENİDÜZEN Spor Servisi

 

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi’nde 7 Nisan’da yapılacak ara seçimlerde Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) adayı olduğu açıklandı. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Sertoğlu’nun bugün Federasyon binasında saat 17.00’de yetkilerini geçici olarak Asbaşkan Ali Karavezirler’e devredeceği belirtildi.

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu 15 Şubat 2013 tarihinde yayınladığı bir basın bildirisnde Ulusal Birlik Partisi’nin kendisine görev vermesi halinde görevden kaçmayacağını ancak makamı gereği parti içi bir yarışa girmeyeceğini, bunun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’na zarar vereceğini belirtmişti.

 

“Adaylığım söz konusu değil” demişti

Sertoğlu basın bildirisinin devamında “UBP Lefkoşa İlçe Başkanlığı ya da genel merkeze herhangi bir başvurum olmadığı için bu altı isim arasında Hasan Sertoğlu isminin olmadığının bilinmesini istiyorum. Başkan adayının 25 Şubat’ta, yani kurultay sonrasında açıklanacak olmasının duyurulması ise, kurultay süresince bu konunun da tartışılacağı izlenimi vermektedir. Şu anda Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanıyım. Bulunduğum makam gereği, bu tartışmalar içerisinde olmayacağımın kamuoyu tarafından bilinmesini istiyorum. Bu noktada, LTB başkanlığı için aday olmadığımı, yazılı bir müracaatımın bulunmadığını, bundan sonra gelişen süreçte de adaylığımın söz konusu olmadığını kamuoyuna bildiririm.” ifadelerini kullandı. Ancak dün yapılan açıklama sonrası Hasan Sertoğlu 7 Nisan’da gerçekleşecek ara seçimlerde UBP’nin resmi olarak adayı oldu. Böylelikle bildirinin yayınlanmasından 12 gün sonra Hasan Sertoğlu kararından çark etmiş oldu.

 

 

 

 

Bu haber toplam 940 defa okunmuştur