1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdarlı’dan ikinci dava
Serdarlı’dan ikinci dava

Serdarlı’dan ikinci dava

Serdarlı kulüp başkanı Taşer Büyükadam, dün sabah saatlerinde Yüksek Mahkeme Mukayyitliği’ne giderek ihraç edildiği KTFF üyeliği ile ilgili yeni bir dava için başvuruda bulundu

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) kendilerine savunma hakkı tanımadığı için Yüksek İdare Mahkemesi’ne (YİM) konu ile ilgili olarak dava açan Serdarlı, dün KTFF’nin verdiği ihraç kararı ile ilgili bir dava daha açtı. Serdarlı kulüp başkanı Taşer Büyükadam, dün sabah saatlerinde Yüksek Mahkeme Mukayyitliği’ne giderek söz konusu dava için başvurusunu yaptı.

Büyükadam başvuruyu yaptı
KTFF aleyhine daha önce açtığı davanın duruşmaları devam eden Serdarlı, dün ihraç edildiği KTFF üyeliği ile ilgili yeni bir dava daha açtı. İhraç kararının doğru olmadığı gerekçesi ile kulüp başkanı Taşer Büyükadam, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Yüksek Mahkeme Mukayyitliği’ne giderek ihraç kararı ile ilgili dava için başvurusunu gerçekleştirdi. Büyükadam yaptığı kısa açıklamada her iki davada da sonuna kadar gideceklerini belirtti.

Duruşma sürüyor
Öte yandan Serdarlı’nın KTFF aleyhine Temmuz ayında başlattığı davanın görüşülmesine yarın devam edilecek. YİM’de görüşülen davada Serdarlı’nın önceki duruşmada talep ettiği tadilat konusu karara bağlanacak. Ayrıca yine Serdarlı’nın talep ettiği ara emri ile ilgili görüşülecek.

Bu haber toplam 1931 defa okunmuştur