1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu 50. yaşında
Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu 50. yaşında

Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu 50. yaşında

50. yılını büyük bir gurur ve coşku ile kutlayan Şehit Ruso Ortaokulu, okula ölümsüz iler bırakmış eski müdür, öğretmen ve öğrencilerini de unutmadı…

A+A-

Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu’nda düzenlenen 50. yıl etkinlikleri dâhilinde, okulun itibarlı  tarihinde ölümsüz izler bırakmış eski müdür, öğretmen ve öğrenciler yıllar sonra bir  araya geldi.

Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte, maziye yolculuk yapıldı. Bu yolculuğa okulun öğretmen ve öğrencileri de eşlik etti.

Okul müdürü Salih Emral'ın organize ettiği etkinliğe okulun eski müdürü Salih Avcı, emektar öğretmenleri Ali Rıza İnce, Necdet Mustafa Ögen, Hasan Emirzade, Yıldan Taner Birand katıldı. Eski müdür ve öğretmenlerin yanı sıra eski öğrencilerin de yer aldığı etkinlikte, 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Ali D.Erol, Hasan Hastürer, Hasan Kahvecioğlu, Ali Çetin Amcaoğlu, Hikmet  Aygün ve Ümit Serdaroğlu da katıldı.

rus-001.jpg

Etkinlikte konuşma yapan 2.Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın yanı sıra, katılımcıların da konuşmaları ile keyfili saatler yaşandı.

rus2.jpg

Bu haber toplam 4779 defa okunmuştur