1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Sandance Reggae Festivali başlıyor...
Sandance Reggae Festivali başlıyor...

Sandance Reggae Festivali başlıyor...

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Sandance Reggae Festivali’nin üçüncüsü bu yıl yine Girne sahillerinden Reggae müziğin ritimlerini tüm adaya yaymayı hedefliyor.

A+A-

İlki iki yıl önce tamamen amatör ruhla bir grup reggae müziği benimsemiş müzisyenler ve girişimcilerle başlatılan Sandance Reggae Festivali, bu yıl Girne Camelot Beach’te gerçekleştiriliyor. 15-16-17 Ağustos tarihlerinde Reggae müziğin farklı tarzlarını temsil eden çok sayıda müzisyenin sahne alacağı festivale büyük ilgi olması bekleniyor.

Ülkemiz adına tek olma özelliği taşıyan festivale Türkiye’nin ilk Reggae grubu Sattas’ın yanında son yıllarda ülkemizin tanınmış müzisyenlerinden Fikri Karayel en sevilen reggae şarkılarını, Kıbrıslı Supernova grubu da tamamen kendi bestelerini festivalde seslendirecek.

Üç gün sürecek festivalde Sensijam, Alkapon, The Healers, Orçun Benli, Niyal Öztürk, Naim korudağ Band, Birkan Özdemir, Ras Memo, Haji Mike, Enny  B ve Sonero sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kalmaları beklenirken festivalin ziyaretçileri de yanlarında getirecekleri veya festival alanından kiralayabilecekleri çadırlarla üç gün boyunca reggae müziği hissedebilecekler.

Festival boyunca birçok restaurant ve barın açacağı standlar sayesinde ziyaretçiler yiyecek içecek ihtiyaçlarını alandan giderebilecek.
15 Ağustos Cuma günü başlayacak olan festivale üç günlük katılımın 50 TL olacağı açıklandı.

Bu haber toplam 1474 defa okunmuştur