1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Proje yenilendi inşaat devam
 Proje yenilendi inşaat devam

Proje yenilendi inşaat devam

Beş ay önce durdurulan Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’nun Fitness Salonu inşaatı kaldığı yerden devam edecek

A+A-

Hüseyin KIRAL

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde inşaatına başlanan ancak bilirkişi raporu doğrultusunda imalat hataları tespit edilerek beş ay önce Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından durdurulan Fitness Salonu’nun inşaatı önümüzdeki ayın başında kaldığı yerden devam edecek.

Mimar Mühendisler Odası tarafından projesi yetersiz görülüp Lefkoşa Türk Belediyesi tarafından durdurulan salonun projeleri inşaatı yapmakla yükümlü firma yeniden projelendirdi. Bugün veya yarın Mimar Mühendisler Odası’na inşaatın devamı için başvurulması bekleniyor.

Dahlameroğlu “Proje Oda’nın isteği doğrultusunda yenilendi”

Halter ve Vücut Geliştirme Federasyon Asbaşkanı Ali Dahlameroğlu ile yaptığımız görüşmede, inşaatı yapmakla yükümlü olan firmanın Mimar ve Mühendisler Odası’nın bina üzerindeki olmazsa olmazları da göz önünde bulundurarak yeniden proje hazırladığını, bugün veya yarın projeyi gerekli yerlere götüreceğini açıkladı.

Dahlameroğlu, projeyi Mimar Mühendisler Odası’nın incelemesinin ardından yeniden Lefkoşa Türk Belediyesi’ne başvurup gerekli olan izinler alındıktan sonra da önümüzdeki ayın başında yarım kalan salonun bitirilmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1001 defa okunmuştur