1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Özerem “11 yıllık hasret bitmeli”
Özerem “11 yıllık hasret bitmeli”

Özerem “11 yıllık hasret bitmeli”

K.Kaymaklı, tüm konsantrasyonunu Federasyon Kupası’na verdi.

A+A-

 

Necmi Belge

K-Pet Süper Lig’de hedeflediği şampiyonluğa ulaşma ihtimali  çok düşük bir olasılık olan Lig ikincisi K.Kaymaklı, tüm konsantrasyonunu Federasyon Kupası’na verdi.
Son olarak, 2003-2004 sezonunda Yenicami’yi 2-1 yenerek kazandığı Federasyon Kupası’nı kazanmak için kupa mesaisine devam eden K.Kaymaklı’da Teknik Direktör Vehbi Özerem 11 yıl sonra Federasyon Kupası’nı müzelerine götürmek istediklerini açıkladı. 
Özerem, aslında bu yıl hedeflerinin sezonu en az bir kupa ile kapatmak olduğunu, K-Pet Süper Ligi’nde matematiksel olarak şansları devam etse de bunun çok uzak bir olasılık olduğunu  söyledi.
Bu bağlamda, bu hafta sonu Doğan Türk Birliği ile oynanacakları  Federasyon Kupası çeyrek final maçını kazanıp, yarı finale kalmayı hedeflediklerini ifade eden Özerem, çeyrek finaldeki rakipleri Doğan Türk Birliği’nin iyi bir takım olduğunu anımsattı.

“Şanslar yüzde elli”
Cumartesi günü Cihangir’de karşılaşacakları Doğan Türk Birliği ile şanslarının yüzde elli, elli olduğunu be litren Özerem, bu maçta daha az hata yapan ve fırsatları iyi değerlendiren tarafın bir üst tura geçeceğine inandığını ifade etti.
Doğan Türk Birliği, maçına hazırlanırken, bazı  futbolcularının sakat olduğunu  anımsatan Özerem ancak bu futbolcularının maç gününe kadar iyileşeceklerini umduğunu belirtti.

Bu haber toplam 1372 defa okunmuştur