1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Olaylı maçın faturası belli oldu
Olaylı maçın faturası belli oldu

Olaylı maçın faturası belli oldu

KTFF Disiplin Kurulu, Boğaziçi ile Yılmazköy arasında oynanan Yükselme Ligi Play-off 2. Tur karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili aldığı kararları açıkladı.

A+A-


Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Disiplin Kurulu, Boğaziçi ile Yılmazköy arasında oynanan Yükselme Ligi Play-off 2. Tur karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili aldığı kararları açıkladı. Karşılaşma hakem ve gözlemci raporları ile birlikte kulüplerin savunmalarını da dikkate alan kurul Boğaziçi’ne taraftarların çirkin ve kötü tezahüratları nedeni ile ilgili fiilin ilk kez işlenmesini de dikkate alarak ihtar cezaı verirken maç esnasında tribünde ve maçın  ardından park yerinde yaşanan olaylar nedeni ile Boğaziçi’nin sahasını bir maç kapadı.

Kurul Yılmazköy taraftarlarının müsabaka sona erdikten sonra neden oldukları saha olayları sebebiyle ilgili kulübe 750 TL para cezası verirken Yılmazköy futbolcusu Fahri Üçöz’e ciddi faullü oyun nedeniyle ihraç edilmesi sonrası müsabaka hakemine yönelik spor ahlakına aykırı davranışı sebebiyle 5 resmi müsabakadan men cezası verilmesine karar verdi.

--------------------------------------------------------

Kadın futbolu masaya yatırılacak

Pazartesi günü “Kadın Futbolunu Geliştirme Projesi” ile ilgili toplantı gerçekleştirilecek. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda saat 16.30’da başlayacak toplantıyı Eğitim-Üst Kurulu Kadın Futbolu Koordinatörü Dr. Serhat Deniz yapacak. Kadınlar Ligi ile birlikte federasyon karması için toplantı da yapılacak.

Bu haber toplam 1800 defa okunmuştur