1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. 'Müşteri' olarak gidip hırsızlık yapıyorlar
'Müşteri' olarak gidip hırsızlık yapıyorlar

'Müşteri' olarak gidip hırsızlık yapıyorlar

Girne’de faaliyet gösteren “Nusmar” isimli süpermarkete müşteri olarak giden iki kişi hırsızlıktan tutuklandı.

A+A-

Girne’de faaliyet gösteren “Nusmar” isimli süpermarkete müşteri olarak giden iki kişi hırsızlıktan tutuklandı.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, 24 ve 28 Ekim’de süpermarkete giden Z.K. (K-24) ve A.K.’nin (E-22) iş yeri içerisinden 553.65 TL değerindeki muhtelif gıda ve kozmetik ürünü çaldığı tespit edildi ve tutuklandı.
Girne’de faaliyet gösteren “Ertan” isimli markete dün müşteri olarak giden Ö.Y. (E-22) ve Ş.S. (E-19) ise iş yeri içerisinden bir adet viski çaldı. İki kişi de tutuklandı.

ANİ ÖLÜM

İskele’de Kjetil Frıdjov Ring (E-74) cumartesi gecesi ikametgahında rahatsızlanarak Gazimağusa Devlet Hastanesine, yapılan tedavisinden sonra da Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ring yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Lapta’da ise bu sabah Sevilay Atamer (K-71) ikametgahı içerisinde aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi.

İŞ KAZASI

Yenierenköy Halk Plajı karavan alanı içerisinde bir şahsa ait karavandaki tuvalet içerisine tahta döşemek için dün sipiral makinası ile tahta kesmekte olan Babu Kesu Amar (E-31), spiral makinesinin tahta arasına sıkışıp elinden kayması sonucu sağ elinin orta parmağı ve yüzük parmağını kesmek sureti ile yaralandı. Amar, Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak müşahede altına alındı.

HUZUR OPERASYONU

İskele Polis Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde dün 19.00 – 22.00 saatleri arasında, “Trafik ve Huzur Operasyonu” düzenlendi. Operasyon kapsamında bölgede faaliyet gösteren bet ofisi ve kumarhaneler kontrol edilirken, herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.
Trafik ekiplerinin gerçekleştirdikleri kontrollerde ise 180 araç kontrol edildi ve 44 araç sürücüsü hakkında yasal işlem başlatıldı.
 

Bu haber toplam 1589 defa okunmuştur