1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. ‘Motofest’ coşkusu
‘Motofest’ coşkusu

‘Motofest’ coşkusu

Lefkoşa Dereboyu Corner Pub’ta ikinci kez düzenlenen motor festivali, yüzlerce motosiklet tutkununun katılımıyla gerçekleşti.

A+A-

 

Levent ÖZDAĞ

Lefkoşa Dereboyu Corner Pub’ta ikinci kez düzenlenen motor festivali, yüzlerce motosiklet tutkununun katılımıyla gerçekleşti. Bahar ve yaz aylarının vazgeçilmez araçlarından olan Motosikletler, dün 11:30’dan itibaren Dereboyu’nda faaliyet gösteren Corner Pub’ta toplandı. Gün içerisinde çeşitli aktivite ve süprizlerin yer aldığı organizasyonda, ülkemizin sevilen sanatçılarından Orçun Benli ve Grup Funky Ride canlı performans sergiledi. Canlı müzik ve çeşitli yarışmaların yanı sıra Umut Özsoy, Bora K. ve Emrah Polat ayni kabinde motosiklet tutkunları için sahne aldı.
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı ile Telsim, “Bilinçli Sürücü, Güvenli Toplum” sloganı ile çıktığı yolda, 2015 yılında trafikte farkındalık yaratmayı hedefleyen çalışmalar ile bu tür organizasyonlarda yer alarak, trafikte yaşanan sorunları ve acı kayıpları sona erdirmeyi hedefliyor. Bayındırlık Ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ın da katıldığı festivalde, “En Bilinçli Sürücü”, “En Aktif Sürücü” ve “En İyimser Sürücü”lere Telsim tarafından hazırlanan hediyeler ve plaketler takdim edildi.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur