1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe çalışmalara başladı
Mormenekşe çalışmalara başladı

Mormenekşe çalışmalara başladı

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Mormenekşe 2014-2015 sezonu hazırlıklarına Cemal Balses Stadyumu’nda yaptığı ilk antremanla başladı

A+A-

Süleyman REBGE

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e yükselerek Play-out maçları sonunda ligde kalmayı başaran Mormenekşe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenör Eralp Şerifoğlu nezaretinde ilk antremanını  dün gerçekleştirdi. Çalışmalara eksik olan oyuncular nedeni ile tam kadro halinde başlayamayan Mormenekşe 2014-2015 sezonunun resmi açılışını ilerleyen tarihlerde gerçekleştirecek.

Şerifoğlu “Amacımız Süper Lig’de kalıcı olmak”
Mormenekşe antrenörü Eralp Şerifoğlu geçtigimiz sezon zorda olsa Play-out oynayarak ligde kaldıklarını ve bu sene kendilerini daha zorlu bir ligin beklediğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Yeni sezon bütün takımlara ve Mormenekşe’ye hayırlı olsun. Mormenekşe 21 yıl aradan sonra Süper Lige yükseldi, çok zor şartlara rağmen üçüncü ligden buralara geldi. Geçen sene koyduğumuz hedefi gerçekleştirdik, hak ettiğimiz gibi ligte kaldık. Ayrıca geçtiğimiz sezon yabancı transferlerinde hatalar yaptık. Bu sezon bu hataları yapmak istemiyoruz ve amacımız bu ligte kalıcı olmak”

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur