1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Mesarya’nın Yıldızı” Cihangir sezonu açıyor
“Mesarya’nın Yıldızı” Cihangir sezonu açıyor

“Mesarya’nın Yıldızı” Cihangir sezonu açıyor

Mesarya’nın Süper Lig’deki güçlü temsilcilerinden “Mesarya’nın Yıldızı” olarak anılan Cihangir, yarın 2014-2015 futbol sezonu için start veriyor.

A+A-

Necmi BELGE
Mesarya’nın Süper Lig’deki güçlü temsilcilerinden “Mesarya’nın Yıldızı” olarak anılan Cihangir,  yarın 2014-2015 futbol sezonu için start veriyor.
Sezon sonunda bakımı ve ekimi yapılan ve adeta yeşil bir halıya benzeyen antrenman sahasında teknik direktör Hasan Burgaç yönetiminde sahaya inecek olan kırmızı-maviler, 2014-2015 sezonuna iddialı bir şekilde hazırlanıyor.
Bu konuda YeniDüzen’e konuşan Cihangir Başkanı Aytaç Karavezirler, bugün saat 18:00’de Cihangir’deki antrenman sahasında 2014-2015 futbol sezonunu açacaklarını söyledi.
Kırmızı-mavililerde hedefin üst sıralar olduğunu belirten başkan Karavezirler, yerli futbolcu transferi düşünmediklerini söyledi.
Altyapıdan yetişen futbolculardan ağırlıklı genç bir kadro ile ligde mücadele edeceklerini dile getiren Karavezirler, sadece forvete  kaliteli bir yabancı futbolcu transfer edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1489 defa okunmuştur