1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mehmet ‘Sevinç’e boğdu
Mehmet ‘Sevinç’e boğdu

Mehmet ‘Sevinç’e boğdu

Fethiye’de 5-8 Mart tarihleri arasında düzenlenen bisiklet yarışlarında ülkemiz sporcusu Mehmet Sevinç 60 kilometrede üçüncü, 32 kilometrede birinci oldu

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 5 – 8 Mart tarihleri arasında Fethiye’de organize edilen Türkiye Kulüplerarası Bisiklet Yarışları’nda ülkemizi temsil eden Mehmet Sevinç, katıldığı yarışlardan 60 kilometre yol yarışında üçüncü olurken, 32 kilometrelik kriteryum yarışında birincilik kürsüsüne çıktı.

KKTC Bisiklet Federasyonu’na kayıtlı A Takımı Spor Kulübü’nden 15 sporcunun katıldığı yarışlarda Mehmet Sevinç’in elde ettiği dereceler KKTC Bisiklet Federasyonu’nda mutluluk yarattı.

32 bisikletçi arasında birincilik kürsüsüne çıktı
KKTC Bisiklet Federasyonu’na kayıtlı A Takımı Spor Kulübü, Fethiye’de düzenlenen kulüpler arası bisiklet yarışlarına dört katagoride 15 sporcu ile katıldı. Masterler 30-39 yaş kategorisinde yarışan Milli bisikletçimiz Mehmet Sevinç, 32 kişinin katıldığı ve aralarında Türkiye Milli bisikletçilerinin de bulunduğu yarışmalarda bir üçüncülük, bir de birincilik elde etmesi Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından da takdirle karşılandı.

Mehmet Sevinç ayağının tozu ile gazetemiz YENİDÜZEN’i ziyaret ederek Fethiye’de elde ettiği başarılarını anlattı. Sevinç, özellikle her turu 1.8 kilometre olan ve toplamda 32 kilometrelik kriteryum yarışında tüm bisikletçilerin kopmadan finişe girmeleri, kendisinin de şampiyonluğa tekerlek farkı ile ulaşmasının tüm kafileyi sevindirdiğini söyledi. 

Gürler tebrik etti
Ülkemize dönüşte Mehmet Sevinç’i kabul eden Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Sevinç’i başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bu haber toplam 1995 defa okunmuştur