1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Masterler Antalya’daydı
Masterler Antalya’daydı

Masterler Antalya’daydı

Kolan-Göçmenköy, Lefkoşa Masterleri ve Mağusa Hisar Masterleri ilk turu geçememelerine rağmen turnuvayı centilmence bitirerek büyük takdir topladıla

A+A-

Kaya Emiroğlu

Antalya Futbol Masterleri Derneği’nin düzenlediği ve organizasyonunu Mehmet Hakan Onkur’un üstlendiği 6. Uluslararası Master Kupası Turnuvası’na KKTC’den katılan master takımlarımız turnuvayı tamamlayarak yurda döndüler. Kolan-Göçmenköy, Lefkoşa Masterleri ve Mağusa Hisar Masterleri ilk turu geçememelerine rağmen turnuvayı centilmence bitirerek büyük takdir topladılar. Geçtiğimiz haftasonu yapılan turnuva, Kremlin Palace ve Topkapı Palace Otel’de gerçekleştirildi.

Şampiyon Mağusa Hisar’ın grubundan çıktı

Bu sezon ilk kez bu turnuvaya katılan, Teknik sorumluluğunu Gürsel Kaçmaz, takım kaptanlığını ise Mehmet Kuloğlu’nun yaptığı Mağusa Hisar Masterleri, ilk iki maçını kaybettikten sonra üçüncü maçı rakibin de isteği doğrultusunda oynamadan turnuvayı tamamlamış oldu. Takımın iki maç sonunda kaydettiği tek golü ise Sercan Denizhan atmayı başardı. Mağusa Hisar’ın grupta ikinci maçında karşılaştığı Kocaeli Masterleri ise turnuvanın finalinde Mardin Masterleri’ni 3-0 yenerek turnuva şampiyonluğunu kazandı.

Göçmenköy turu son anda kaybetti

Turnuvaya ilk kez katılan Kolan-Göçmenköy Masterleri ise ilk maçında farklı galip gelirken ikinci maçını son dakikada kalesinde gördüğü golle kaybetti. Üçüncü maçında ise Ankara Tunalı Takımıyla karşılaşan ve erken bir golle yenik duruma düşen takım, son bölümde Kamil’in kaydettiği enfes serbest atış golüyle beraberliği sağladı. Son anda Erhan’ın kaydettiği golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle maçtan beraberlikle ayrılmak zorunda kalan Kolan-Göçmenköy takımı, turnuvayı dört puanla tamamlamış oldu. Lefkoşa Masterleri ise Ertan Aligüllü yönetiminde katıldıkları turnuvayı üç maçta iki beraberlik ve bir mağlubiyet, toplamda iki puanla tamamladılar.

Bu haber toplam 1449 defa okunmuştur