1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. Mağusa'daki "Caddemm" projesi tanıtıldı
Mağusa'daki "Caddemm" projesi tanıtıldı

Mağusa'daki "Caddemm" projesi tanıtıldı

AKOL group medyayla buluştu, projelerini paylaştı, yeni hedeflerini ve kurumsal kimliğini tanıttı.

A+A-

AKOL group medyayla buluştu, projelerini paylaştı, yeni hedeflerini ve kurumsal kimliğini tanıttı.
Yıllardır özellikle Mağusa bölgesinde inşaat yatırımları gerçekleştiren AKOL Development, yeni ve farklı bir proje ile Caddemm’i tanıttı.
AKOL Group CEO'su Niyazi Şanal, “Rezidans konseptini adaya getiren şirketiz. Caddemm projesi ile birlikte AKOL olarak sizler ile daha yakın ilişki kurmak niyetindeyiz” dedi.
7 kat 289 daireden oluşacak, 44 bin metrekare üzerine inşaat edilecek "Caddemm"'in ilk etabı 18 ayda tamamlanacak. İlk etapta 119 daire yer alıyor. Birinci etap daireler 43 bin Sterlin'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
"Ada'nın ve Mağusa'nın İlk ve Tek özel Caddesi" sloganıyla sunulan "Caddemm" projesinde üç farklı blokta daireler yer alırken; cafeler, ticari alanlar, restoranlar, havuz ve spor merkezleri ile aktivasyon alanları  da projeyle bütünleşiyor. Proje, eşdeğer arazisi üzerine konumlandırılıyor.
Şanal, proje hakkında şunları söyledi:
“Sakarya Çemberi üzerinde 4 ana yolun birleştiği nokta üzerinde bir cadde. Bu nedenle cadde dedik. 400 araçlık kapalı 200 açık oto park. 12 bin metre kare ticari alan planladık ve uygulamaya koyduk.  Mağusa’da bir cadde kuralım demiştik. Geçler gelsin eğlensin. Rahat rahat alışverişler yapılsın. 7 kattan oluşan 2 ayrı blokumuz vardır. Dairelerimiz 1+1 2+1 ve 3+1 şeklindedir ve Mağusa’nın en merkez noktasındayız”
AKOL CEO’su Niyazi Şanal, arazi kendi mülkleri olduğunu ilk etabın 18 ayda tamamlanacağını, ikinci etabın ise 6 ay sonra başlayacağını anlattı. İki adet banka ile güzel birer anlaşma yaptıklarını ifade eden Şanal, müşterilerin taleplerine göre 6 tip ödeme seçeneğimiz var. 36 aydan 120 aya kadar ödeme kolaylıkları yaratıldı” şeklinde konuştu.
Toplantı sonrasında ise AKOL Grup CEO’su Niyazi Şanal tek tek basın mensuplarının yanına giderek sorulara cevap verdi.


"Marka şirket"

AKOL’u 2004 yılında, basın toplantısında hazır bulunan, babası Fikret Şanal ile  kurduklarını ifade eden Niyazi Şanal, önce daha küçük projeler yaptıklarını ve 2010 yılından itibaren marka projelerle sektörde yerlerini aldıklarını belirtti.
Lefkoşa Merit Otel'de düzenlenen basın toplantısında AKOL'un çözüm ortaklarından, Türkiye’nin ünlü reklamcısı Manual EFFECT CEO’su Burak Köprülü, şirketin markalaşma süreci hakkında bilgi verdi.
"Marka değerinde insanları asıl etkileyen görünmeyen değerlerdir" diyen Köprülü, hızlı, dürüst ve vizyoner bir anlayışla uluslararası düzeyde işler yapacak "marka şirket" iddiasını ortaya koydu.
AKOL markasının projeleri bakımından çok zengin bir bakış açısı taşıdığına değinen Köprülü, adanın da görünmeyen değer bakımından büyük zenginliklere sahip olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 7643 defa okunmuştur