1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Kıbrıs’ın dokusu fotoğraflarda saklanıyor
Kıbrıs’ın dokusu fotoğraflarda saklanıyor

Kıbrıs’ın dokusu fotoğraflarda saklanıyor

Kıbrıs’ın dokusu fotoğraflarda saklanıyor

A+A-

SERSAD 3. Fotoğraf Yarışması’nı Kazananlar Açıklandı

SERSAD ( Serdarlı Sağlık ve Kültür Derneği ) tarafından bu yıl 3’üncüsü  düzenlenen ve Serdarlı Bölgesi’nin (Serdarlı, Görneç, Ergenekon, Tirmen, Pınarlı ve Gönendere) Sosyal, Kültürel ve Doğal  Zenginlikleri’ni konu alan ve sosyal - kültürel alandaki gelişmelerine ve fotoğraf sanatına  katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen SERSAD 3.Fotoğraf Yarışması’nı  kazananlar açıklandı.

Jüri üyesi olarak ülkemizin başarılı fotoğraf sanatçılarından Hasan Bağlar, Başar Taşlı ve Süleymen A. Kaplan’ın görev aldığı yarışmada, Mehmet Gökyiğit’in “sevgi yumağı” isimli fotoğrafı Birincilik Ödülü’ne, Yıltan Taşçı’nın “garavolli pişirirken” isimli fotoğrafı İkincilik Ödülü’ne, Tevfik Ulual’ın “köylümüz” isimli fotoğrafı da Üçüncülük Ödülü’ne layık görüldü.
Yarışmada ayrıca Sevgisun Bahadi  “göz nuru”  isimli fotoğrafı ve Mehmetali Karahasan da “malzemelik” isimli fotoğrafı ile Mansiyon Ödülü kazandı.
Ödül kazanan ve sergileme alan fotoğraflar, 3 Nisan 2016 Pazar günü düzenlen Serdarlı 4. Bahar Şenliği kapsamında köy meydanındaki sergi odasında sanatseverlerle buluştu ve Ödüller, kazananlara takdim edildi.

Bu haber toplam 1342 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 258. Sayısı

Adres Kıbrıs 258. Sayısı