1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Kazanmak için gideceğiz”
 “Kazanmak için gideceğiz”

“Kazanmak için gideceğiz”

Denizli teknik direktörü Tuncay Sariyer, haftasonu oynayacakları Görneç maçını değerlendirdi

A+A-

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer, hafta sonunda oynayacakları Görneç maçı ile ilgili YENİDÜZEN’e konuştu. Sarıyer, galibiyete ihtiyaçları olduğunu, Görneç deplasmanına kazanmak için gideceklerini ifade etti

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer, hafta sonunda oynayacakları Görneç maçı ile ilgili YENİDÜZEN’e konuştu. Tuncay Sarıyer, bu hafta sonunda geçen yıldan bildikleri Görneç ile karşılaşacaklarını ve rakibi iyi tanıdıklarını belirtti. Görneç’in de şiddetle puana ihtiyacı olduğunu söyleyen Sarıyer, rakiplerinin de kazanmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini vurguladı. Deneyimli teknik adam, kalecileri Salih Beyoğlu’nun kırmızı kart cezalısı olmasından dolayı bu maçta forma giyemeyeceğini kaydetti. Salih’in dışında kadroda eksik futbolcusu olmadığı bilgisini veren Sarıyer, haftayı 3 idmanla kapatacaklarını sözlerine ekledi. Başarılı teknik adam, Görneç deplasmanına kesinlikle kazanmak için gideceklerini ifade etti.

Sarıyer “İyi futbolu sonuca yansıtamadık”
Denizli’nin teknik direktörü Tuncay Sarıyer, geçen hafta Düzkaya karşısında aldıkları mağlubiyeti de yorumladı. Sarıyer, Düzkaya karşısında mükemmel bir oyun sergilediklerini ancak maçın sonunda bunu sonuca yansıtamadıkları vurgusunu yaptı. Düzkaya maçını beceriksizlik ve şansızlıklarına bağlayan Sarıyer, hakemin de maçta Denizli’nin lehine iki net penaltı çalmadığını iddia etti. Tuncay Sarıyer, Düzkaya maçının geride kaldığını, o maçtan da ders çıkardıklarını ifade etti. Başarılı teknik adam, ilk devrenin kapanmasıyla birlikte yönetimle masaya oturacaklarını ve bu doğrultuda bazı mevkilere transferler yapacakları bilgisini verdi.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur