1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kaymaklı Mercan’ı istiyor
Kaymaklı Mercan’ı istiyor

Kaymaklı Mercan’ı istiyor

eknik direktör Vehbi Özerem’in kadroda görmeyi istediği 22 yaşındaki oyuncu için Değirmenlik’in 25 bin Sterlin bonservis ücreti istemesi transferin önündeki tek engel olarak görülüyor.

A+A-

 

Eren ŞİŞİK

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Değirmenlik’te forma giyen Hasan Mercan’a Süper Lig ekibi Küçük Kaymaklı’nın teklif götürdüğü öğrenildi. Teknik direktör Vehbi Özerem’in kadroda görmeyi istediği 22 yaşındaki oyuncu için Değirmenlik’in 25 bin Sterlin bonservis ücreti istemesi transferin önündeki tek engel olarak görülüyor.

Değirmenlik 25 bin Sterlin istiyor
Genç oyuncuyu bizzat Küçük Kaymaklı Kulüp Başkanı Ali Başman’ın aradığı ve oyuncuyu kadroda görmek istediklerini söylediği öğrenildi. 25 bin Sterlin’lik bonservis ücreti olması halinde transferin olması zor görünüyor. Hasan’ın da Küçük Kaymaklı’ya transfer olmak istediği ve Değirmenlik yönetiminin yüksek bonservis ücreti talep etmesi sebebiyle büyük üzüntü yaşadığı öğrenildi. Değirmenlik takımının bonservisi Yenicami’de bulunan Hasan Mercan’ın bonservisini sezon başında almak için çalışmalar yaptığı da öğrenildi.
Küçük Kaymaklı’nın yardımcı antrenörü Hakan Sermaye’nin Yenicami altyapısında olduğu dönemde birlikte çalıştığı ve gelişimine önemli katkı sağladığı Mercan’ın Küçük Kaymaklı’ya transferi için temasların sürmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 1423 defa okunmuştur