1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kayıp İhbar Hattı 181 için kampanya başlatıldı
Kayıp İhbar Hattı 181 için kampanya başlatıldı

Kayıp İhbar Hattı 181 için kampanya başlatıldı

Kayıp Şahıslar Komitesi Çalışanları Sendikası, “Kayıp İhbar Hattı 181”in akılda kalıcı olabilmesi için kampanya başlattı.

A+A-

Kayıp Şahıslar Komitesi Çalışanları Sendikası (KŞK-SEN) “Kayıp İhbar Hattı 181”in akılda kalıcı olabilmesi için kampanya başlattı.

Sendika, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rum kayıpların bulunabilmesi için oluşturulan ihbar hattı 181’i duyurmak amacıyla araç camlarına yapıştırılabilecek çıkarmalar tasarlandığı, bir de kısa film hazırlandığı belirtti.

KŞK-SEN’den verilen bilgiye göre, kısa filmde, hem kayıpları henüz bulunamamış, hem de bulunarak defnedilmiş kayıp yakınlarının deneyimlerine yer verildi. Filmin, https://www.youtube.com/watchv=A0zAaXuT0PA) adresinden izlenebileceği kaydedildi.

“HÜDAOĞLU İLE OLUMLU BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Öte yandan derneğin açıklamasında, çalışanların mağduriyetlerinin giderilmesi, çalışma koşullarının ve özlük haklarını düzenlenmesi için Cumhurbaşkanlığı Müsteşarı Gürdal Hüdaoğlu ile olumlu görüşme gerçekleştirildiği bildirildi.

KŞK-SEN, kısa vadeli hedefin toplu iş sözleşmesi hazırlamak olduğunu kaydederek, bu doğrultuda atılacak adımlarla ilgili bilgi verdi.

 

Bu haber toplam 1983 defa okunmuştur