1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Kasiyer tutuklandı
Kasiyer tutuklandı

Kasiyer tutuklandı

Çalıştığı bet ofisinden, müşteriler tarafından verilen 18 bin 40 TL’nin, 9 bin 500 TL’sini ise zimmetine geçirdiği iddia edilen M.R.K, dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

Gönyeli’de faaliyet gösteren bir bet ofiste sorumlu kasiyer olarak çalışan M.R.K, iş yerine gelen müşteriler tarafından verilen 18 bin 40 TL’nin, 9 bin 500 TL’sini ise zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklandı. Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk kararı alındı.

Lefkoşa Nöbetçi Mahkemesi Yargıcı Kıdemli Yargıç Nüvit huzurunda görüşülen davada İddia Makamı adına Kıdemli Savcı Ahmet Varol , Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Gencer’i mahkemede tanık olarak dinletti.

Polis memuru Gencer, zanlının “müstahdem tarafından sirkat” suçundan methaldar olduğunu kaydetti.

Zanlının, 11 Temmuz’da saat 10:00- 23:00 arasında Bektaş Ay’ın işletmeciliğini yaptığı Gönyeli’deki bir bet ofiste kasiyer sorumlusu olarak çalıştığını  dile getiren Gencer, gün içinde iş yerine gelen müşteriler tarafından verilen 18 bin 40 TL’nin, 8 bin 540 TL’sini işyeri kasasına yatırdığını, 9 bin 500 TL’sini ise zimmetine geçirdiği iddiasıyla tutuklandığını söyledi.

Meseleyle ilgili olarak zanlının önceki gün tespit edilerek tutuklandığını ifade eden Gencer, zanlının tahkikatın selameti açısından 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Kıdemli Yargıç Nüvit Gazi ise mahkemede aktarılan olgular ışığında zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi. (yenidüzen)

Bu haber toplam 3073 defa okunmuştur