1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Karayel: “İvmeyi kaybetmek istemiyoruz”
Karayel: “İvmeyi kaybetmek istemiyoruz”

Karayel: “İvmeyi kaybetmek istemiyoruz”

Süper Lig’de sezona iyi başlayamamasına karşın Küçük Kaymaklı maçı ile çıkışa geçen Bağcıl’da teknik direktör İltaç Kareyel, takımının ilk yarının ortasından itibaren yakaladığı form grafiğini devam ettirmesi için çaba göstereceğini belirtti. Takıma takvi

A+A-

K-PET Süper Lig’de 19 puanla 7’nci sırada bulunan Bostancı Bağcıl’da teknik direktör İltaç Karayel ilk yarının ortasından itibaren yükselen form grafiklerini devre arası girmesi nedeniyle kaybetmek istemediklerini söyledi. İstikrarı sürdürmek istediklerini belirten Kareyel devre arasının kendileri için şassızlık olduğunu söyleyerek devre arasından sonra seri galibiyetlere devam etmek istediklerini belirtti.

Takviye istemiyor
Transferde hedeflerinin mevcut kadroyu korumak olduğunu belirten deneyimli teknik adam takıma takviye düşünmediklerini, sadece mevcut kadrodan transfer teklifi alan İsmail Soydan ve Abdullah Umut’un gitmemesini istediğini söyledi. Karayel, İsmail ve Abdullah’ın da kalmak istediğini ancak yönetimle görüşme içerisinde olduklarını ve durumlarının önümüzdeki hafta netlik kazanacağını belirtti.

Malpas’ta kamp
Devre arası kampına da değinen Kareyel, kampın normalde bugün Malpas’ta başlaması gerektiğini ancak bazı oyuncuların liseler arası turnuvada mücadele ettiğinden ve İsmail ile Abdullah’ın da durumunun netleşmesini beklediğinden dolayı hafta sonuna doğru kampı gerçekleştireceklerini belirtti.

Bu haber toplam 1416 defa okunmuştur