1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. ‘Kapılar, pencereler kırıldı’
 ‘Kapılar,  pencereler kırıldı’

‘Kapılar, pencereler kırıldı’

Güzelyurt’ta aileler arasında çıkan tartışma nedeniyle evinin penceresinden havaya ateş açtığı gerekçesiyle tutuklanan düğün yeri sahibi 29 yaşındaki F.B, yaşananlar nedeniyle mağdur olduğunu söyledi

A+A-

YENİDÜZEN (ÖZEL)

Güzelyurt’ta İnci Park’ta önceki gece havaya ateş açılmasıyla ilgili yaşanan olayın detayları ortaya çıktı.

Düğünün ardından aileler arasında çıkan tartışma nedeniyle evinin penceresinden havaya ateş açtığı gerekçesiyle tutuklanan düğün yeri sahibi 29 yaşındaki F.B, yaşananlar nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.

Kavga nedeniyle ailelerin evinin camlarını bira şişeleriyle kırdığını belirten F.B, yaşananları şöyle özetledi: “Düğünün sonlarına doğru aileler arasında tartışma çıktı. Polisi aradım. Bana Doğancı’da başka bir şikayetle ilgilendiklerini söyledi.
Ancak bu sırada tartışmalar sürüyordu, masalar sandalyeler bira şişeleri havada uçuştu, evimin önündeki şöminelik odunları kapıp,  birbirlerine vurdular. Bunun üzerine çocuğum uyandı, eşim çok korktu. Polisi aradık, kimse gelmedi. Daha sonra kavga eden kalabalığın yanına gittim. Kavga etmemelerini, eşimin ve çocuğumun gürültü nedeniyle korktuğunu söyledim. Bu kez kavga eden 150 -200 kişilik grup benim üzerime döndü. Koşarak kaçtım ama arkamdan bira şişesi savurdular. Korkudan eve saklandım.  Dışarıdaki kalabalık bira şişelerini evimin ve işyerimin camlarına savurdu. Bir taraftan da evimin kapısını zorluyorlar, diğer taraftan da camdan içeri birileri eve girmeye çalışıyordu. Ben de tasarrufumda yasal olarak bulunan av tüfeğimi aldım ve 2 el havaya ateş ettim. Kendimi eşimi ve çocuğumu malimi işyerimi korumak ve kalabalığı dağıtmak amaçlı yaptım.”

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur