1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Judoda şampiyonluk Türkiye’nin
Judoda şampiyonluk Türkiye’nin

Judoda şampiyonluk Türkiye’nin

Uluslararası Judo Şampiyonası Türkiye'nin şampiyonluğu ile sonuçlandı.

A+A-

 

14’üncü Dr. Fazıl Küçük Spor Oyunları Tertip Komitesi tarafından düzenlen Uluslararası Judo Şampiyonası Türkiye'nin şampiyonluğu ile sonuçlandı.
Acapulco Resort Hotel'de dün sabah saat 10:00'da eleme karşılaşmaları ile başlayan şampiyona saat 14.30'daki açılış seramonisinin ardından final müsabakaları ile tamamlandı.  Şampiyonada Judo Hapkido ve Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel ile Asbaşkan Kürşad Dünki ve Federasyon Yönetim Kurulu üyelerinin yanısıra Türkiye Judo federasyonu Başkanı Fatih Uysal  ve Başkan Vekili Ercan Selçuk ile merhum Dr. Küçük'un oğlu Mehmet Küçük hazır bulundu.
KKTC, Türkiye, Azerbaycan ve Rusya Federasyonu Başkurdistan Cumhuriyeti'nin mücadele ettiği şampiyonanın sonunda Türkiye 1. Azerbaycan 2. KKTC 3.  Rusya Federasyonu Başkurdistan Cumhuriyeti ise 4. oldu.

Ödül töreni
Şampiyonanın sonunda düzenlenen ödül töreninde başarılı sporcuların madalyalarını Judo Hapkido Kickboks Federasyonu Başkanı Niyazi Demirel , Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Başkan Vekili Ercan Selçuk, Azerbaycan Kafile Başkanı Alekbar Aliavsoarov, Başkurdistan kafile başkanı Zukhra Arsaeva ve Türkiye kafile başkanı Rahman Emeksiz verirken, takımların kupalarını merhum Dr. Fazıl Küçük'ü oğlu Mehmet Küçük verdi.

Bu haber toplam 1121 defa okunmuştur