1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hekimoğlu: “Onur ve gurur duyuyorum”
Hekimoğlu: “Onur ve gurur duyuyorum”

Hekimoğlu: “Onur ve gurur duyuyorum”

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yiğitcan, “Bu özel başarının değerini anlayanlara, beni destekleyen herkese armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

A+A-

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) tarafından düzenlenen Continental Cup mücadelesinde Avrupa Kıtası’nı temsil edecek atletlerden biri olan ülkemiz elit atletlerinden Yiğitcan Hekimoğlu, “Avrupa’yı temsil etmekten onur ve gurur duyuyorum” dedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yiğitcan, “Bu özel başarının değerini anlayanlara, beni destekleyen herkese armağan ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yiğitcan Hekimoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: “Continental CUP. Dünyanın en iyilerinin seçileceği, Avrupa'nın en iyi seçilmiş atletleri arasına girerek, Olimpiyat gibi "4" senede bir yapılan, "Kıtalararası Atletizm Şampiyonası"nda "Avrupa Karması"nda 4x100m de takım arkadaşlarımla beraber "Avrupa"yı temsil etmekten onur ve gurur duyuyorum.

Bu "İLK"i gerçekleştirerek 8-9 Eylül’de Ostrava’da yapılacak olan Amerika, Afrika ve Asya-Pasifik Kıtalar karmasına karşı mücadele vereceğiz. Bu özel başarının değerini anlayanlara beni destekleyen herkese armağan ediyorum.”

Bu haber toplam 1820 defa okunmuştur