1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Hayallerini göklere yazdılar
Hayallerini göklere yazdılar

Hayallerini göklere yazdılar

Yakın Doğu Koleji 2016- 2017 eğitim öğretim yılında mezun edeceği 12. sınıf GCE ve ÖSS öğrencilerine sürpriz veda etkinliği düzenledi.

A+A-

 

 

Yakın Doğu Koleji 2016- 2017 eğitim öğretim yılında mezun edeceği 12. sınıf GCE ve ÖSS öğrencilerine sürpriz veda etkinliği düzenledi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Okul idaresinin düzenlediği etkinlikte 12. sınıf öğrencilerinin fotoğraflarının ve dileklerinin bağlı olduğu balonlar uçuruldu.  Öğrenciler dileklerini neşe ve heyecan içerisinde okul bahçesinden gökyüzüne bıraktılar.

Şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen balon uçurma etkinliğinde öğrenciler duygusal anlar yaşadılar.

Öğrencilerin hep bir ağızdan söyledikleri şarkılar ise izleyen tüm öğretmen, idareci ve öğrencileri hüzünlendirdi.

Okul İdaresi, mezun olacak olan öğrencilerin yuvadan uçma vakti geldiğini belirterek mezuniyet öncesinde öğrencilere değer verdiklerini hissettirmek istediklerini belirtti.

Etkinlikte, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden Gizem Akmen öğrencilere yönelik yaptığı “Biz büyük ve köklü bir aileyiz” konulu konuşmasında, öğrencileri hüzünlü dakikalar yaşattı.

ÖSS ve GCE bölümlerinden birer temsilci öğrencinin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine yönelik yaptığı konuşmaları da alkış topladı.

 

Hüzünlü mutluluğa ortak oldular…

Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, her biriyle uzun yıllar birlikte, başarılarına, mutluluklarına ve hüzünlerine ortak oldukları öğrencilerinin irfan yuvasından uğurlanacak olmasının hüzünlü mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Arkan, her zaman Yakın Doğu Ailesi olarak öğrencilerinin yanında olduklarını ve başarılarını takip edeceklerini belirtti.

Etkinlik, öğrencilerin toplu fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.

 

Bu haber toplam 1721 defa okunmuştur
Etiketler :