1. HABERLER

  2. SPOR

  3. HAFTANIN PANORAMASI...
HAFTANIN PANORAMASI...

HAFTANIN PANORAMASI...

Uzatmalarda gelen galibiyetler

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanan 7 karşılaşmanın 3 tanesinde takımlar maçların uzatma bölümlerinde kaydettikleri gollerle galip geldiler.

Süper Lig’de oynanan 7 karşılaşmanın 6 tanesini ev sahibi ekipler kazanırken deplasmanda kazanan takım olmadı. Bir karşılaşmanın beraberlikle notkalandığı haftada takımlar 27 gol atma başarısı gösterdi.

Yenicami son bölümlerde kazandı
Haftaya lider giren Yenicami kendi evinde Lefke’yi konuk etti. Siyah beyazlılar geriye düştüğü maçta galibiyeti 90 ve 90+3’üncü dakikada bulduğu gollerle elde ederek haftayı kayıpsız kapadı. Liderin yakın takipçisi Küçük Kaymaklı haftayı farklı bir galibiyetle noktaladı. Önceki hafta Gönyeli’yi 7-1 mağlup eden yeşil siyahlı ekip bu hafta Lapta’yı 5-0’lık skorla yendi.
Haftanın en gollü karşılaşmasında Doğan Türk Birliği ile Cihangir karşılaştı. Toplam 7 golün atıldığı ve 4-3 noktalanan karşılaşmada Girne ekibi galibiyeti 90+2’nci dakikada bulduğu golle elde etti. Bu sonuçla Doğan Türk Birliği haftayı 3’üncü sırada tamamlarken 8 haftadır mağlup olmayan Cihangir uzun bir zaman sonra mağlup oldu.

Y.Boğaziçi’nin çıkışı sürüyor
Yeni Boğaziçi evinde hem yenilmemeye hem de kalesinde gol görmemeye bu hafta da devam etti. Süper Lig’in doğu bölgesi ekiplerinden Y.Boğaziçi kendi evinde Çetinkaya’yı 2-0 mağlup ederek rakibinin Play-out dışına çıkma hesaplarını bozdu. Bu sonuçla haftayı 4’üncü sırada tamamlayan Y.Boğaziçi Play-out ile arasındaki farkı 7’ye çıkardı.
Haftanın rahat galibiyetlerinden bir tanesini Mormenekşe elde etti. Konuk ettiği ligin son sıra takımını David’in 4 golü ile geçen Mormenekşe haftayı 4’üncü sırada tamamladı. Haftanın tek beraberlikle noktalanan karşılaşması Gençler Birliği ile Bostancı Bağcıl arasında 0-0’lık skorla tamamlandı.

MTG uzatmada kazandı
Play-out potasını yakından ilgilendiren maçta Mağusa Türk Gücü ile Serdarlı karşı karşıya geldi. Toplam 5 golün atıldığı ve özellikle ilk devresi büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı ev sahibi Mağusa Türk Gücü uzatmalarda bulduğu golle 3-2 kazandı ve Play-out dışına çıkma adına önemli bir galibiyet elde etti.

 

SONUÇLAR
Doğan TB – Cihangir: 4-3
Mağusa TG – Serdarlı: 3-2
K.Kaymaklı – Lapta: 5-0
Y.Boğaziçi – Çetinkaya: 2-0
Yenicami – Lefke: 3-1
G. Birliği - B. Bağcıl: 0-0
Mormenekşe – Gönyeli: 4-0

(28 Şubat 2015 Cumartesi: Doğan T.B.-Yenicami, Çetinkaya-Mağusa Türk Gücü, Lapta-Mormenekşe, Cihangir-Gönyeli. 1 Mart 2015 Pazar: B. Bağcıl-Yeni Boğaziçi, Lefke-Gençler Birliği, Serdarlı-K. Kaymaklı.)

Bu haber toplam 1240 defa okunmuştur