1. HABERLER

  2. DERGİLER

  3. Haftanın Albümleri
Haftanın Albümleri

Haftanın Albümleri

Haftanın Albümleri

A+A-

 

Ersin KAŞİF

CARLY RAE JEPSEN VE “ EMOTION”

Carly Rae Jepsen, 21 Ağustos’ ta yeni albümü EMOTION’ı piyasaya sürmüştü.
Başarılı sanatçı bu albümde Sia, Devonté Hynes (Blood Orange), Ariel Rechtshaid (Haim, Madonna, Vampire Weekend) gibi önemli şarkı sözü yazarlarıyla birlikte çalıştı. En son 2012de Kiss albümünü yayınlayan Jepsen, yeni albümünden şimdiye kadar 3 şarkıyı dinleyicileriyle buluşturdu. Yeni albümden yayınlanan I Really Like You müzik listelerinde üst sıralara yerleşti. I Really Like You’nun 74 milyonun üzerinde izlenen müzik videosu şurada: http://bit.ly/1wNvzRq Albümle aynı adı taşıyan EMOTION single’ını dinlemek için: http://bit.ly/1J2jsiW EMOTION albümünden bir diğer single All That’i dinlemek için: http://bit.ly/1azfcy4 adreslerine hemen başvurabilirsiniz. (EMI Music Haber).

JEHRO, BOHEMIAN SOUL SONGS İLE KARŞIMIZDA!

Rock, reggae, calypso ve daha birçok tarzı bir araya getiren Jehro, üçüncü stüdyo albümü Bohemian Soul Songs ile müzikseverlerle buluşmuştu! Farklı kültürleri şarkılarında bir araya getiren Jehro, 1999da Jerome Cotta ismiyle ilk albümünü çıkararak profesyonel müzik kariyerine adım atmıştı. Dünyaca ünlü müzisyenlerle ortak çalışmalar yapan Jehro, birçok albüme eşlik etti. Şimdi ise Paul Mccartney, Randy Newman, Suzanne Véga, The Corrs gibi önemli isimlerle çalışmış Grammy Ödüllü yapımcı Mitchell Froom’un yapımcılığını üstlendiği Bohemian Soul Songs ile 22 Haziranda müzikseverlerle buluşmuştu.
Bohemian Soul Songs’dan yayınlanan ilk single How Long’un videosuna YouTube üzerinden ulaşabilirsiniz:http://bit.ly/1zJZRGk Bohemian Soul Songsda yer alan parçalar ise şu şekilde:
Life, If I Could Change The World, How Long, Almost There, Era Nova, Waiting My Life
On My Own, Without Love, Save Me, Wanna Live. (EMI Music Haber.)

R5 VE SOMETIME LAST NIGHT

Pop-Rock’ın önemli isimlerinden R5, 2 yıl süren ve 20 ülkeyi kapsayan dünya turnesinin ardından yeni albümleri “Sometime Last Night”  ile müzikseverlerin karşısına çıkmıştı.
2009 da bir araya gelen grup, Sometime Last Night’tan paylaştıkları ilk single’ları Lets Not Be Alone Tonight ile büyük beğeni toplamıştı. Uzun bir turne sürecinin sonunda yepyeni bir albümle dönüş yapan R5 Sometime Last Night ile geçtiğimiz yazın en çok konuşulan albümlerinden birine imza attı bile. İşte Sometime Last Nightda yer alan şarkılar:
All Night, Wild Hearts, Dark Side, Lets Not Be Alone Tonight, Repeating Days, Smile
Lightning Strikes, F.E.E.L.G.O.O.D. I Know You Got Away, Do It Again
Did You Have Your Fun? Doctor, Doctor, What Youre Missing
Albümden yayınlanan ilk single Lets Not Be Alone Tonightın videosunu izlemek için: http://bit.ly/1y8H9qR . R5'ın 'All Night' için hazırladığı renkli videoyu izlemek için: http://bit.ly/1Twqnsc. Adreslerini hemen tıklamanızı öneriyorum. (EMI Music Haber).

Bu haber toplam 1177 defa okunmuştur
Adres Kıbrıs 234. Sayısı

Adres Kıbrıs 234. Sayısı