1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Görev Taşkıran ve Reis’in
Görev Taşkıran ve Reis’in

Görev Taşkıran ve Reis’in

Çetinkaya’da divan kurulu takımın başına geçici olarak Hüseyin Veli Taşkıran ve İbrahim Reis’i getirdi

A+A-

Hüseyin KIRAL

Çetinkaya’da yarın oynanacak Yeni Boğaziçi karşılaşmasına takımı Hüseyin Veli Taşkıran ve İbrahim Reis hazırlıyor. Başkan Cemal Bulutoğluları’nın görevi bırakma kararı alması, Teknik Direktör Erol Çağaloğlu’nun istifa etmesi sonrası geçtiğimiz akşam gerçekleşen genel kurul, başkan adayı çıkmadığı için 28 Ekim Salı gününe ertelenmişti. Genel kurulda alınan karar doğrultusunda liglerin devam ettiği ve gönüllülük esasına göre yeni yönetim gelene kadar takımı hazırlaması için bir teknik adam ile temasta bulunulması kararı alınmıştı.

Taşkıran ve Reis çalıştırdı
İlk olarak takımın mevcut antrenörü İbrahim Reis ile yola devam etme kararı alan Çetinkaya’da divan kurulu yaptığı görüşmelerin ardından kulübe gerek futbolcu gerekse A2 takım antrenörü olarak uzun yıllar hizmet veren Hüseyin Veli Taşkıran’da karar kılındı. Taşkıran ve Reis takımın dün Attila Topaloğlu Sahası’nda gerçekleştirilen antrenmanda takımın başında yer aldı. Taşkıran’ın geçici olarak göreve getirilme kararında, şu anda A takım kadrosunda yer alan ve genç takımdan yükselen futbolcuların fazla olması etkili oldu.

Futbolcularla yakından ilgilendi
Dün takımla birlikte Y.Boğaziçi maçının son hazırlığını yapan Teknik Direktör Hüseyin Veli Taşkıran, antrenman öncesi futbolculara hitaben yaptığı konuşmada divan kurulunun kendisine getirdiği teklifi kabul ettiğini, birçok futbolcu ile daha önce çalıştığını belirtti. Futbolcularla birebir ilgilendiği gözlemlenen Taşkıran takıma Y.Boğaziçi karşılaşmasını kazanmaları gerektiğini aktardı. Taşkıran ve Reis, yeni başkan ve yönetim kurulu belirlenene kadar geçici olarak takımın başında yer alacak.

Bu haber toplam 2023 defa okunmuştur