1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Gönüllü ifade verdi, suçunu kabul etti
Gönüllü ifade verdi,  suçunu kabul etti

Gönüllü ifade verdi, suçunu kabul etti

Mağusa’daki sirkat soruşturması sürüyor… Zanlı H.V.D, 3 gün daha tutuklu kalacak

A+A-

Mağusa’da faaliyet gösteren “Phonex” isimli iş yerine müşteri olarak giden ve 1 adet Playstation 4 ile 1 adet oyun sirkat eden zanlı H.V.D hakkındaki soruşturma devam ediyor.

Almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından “Sirkat” suçlamasıyla ilgili olarak dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlının tutukluluk süresi 3 gün daha uzatıldı.

Soruşturma devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru, zanlı H.V.D’nin 24 Aralık 2018 tarihinde Mağusa’da faaliyet gösteren “Phonex” isimli iş yerinde müşteri olarak bulunduğu sırada toplam 500 Dolar değerinde olan Playstation 4 ve 1 adet oyunu sirkat ettiğini açıkladı.

Zanlının 2 Ocak 2019 tarihinde sirkat ettiği malzemeleri konu iş yerine getirip iade ettiğini ve tutuklandığını söyleyen tahkikat memuru, gönüllü ifade vererek suçunu itiraf ettiğini ve konu suçu 1 arkadaşıyla birlikte işlediğini beyan ettiğini açıkladı.

Tahkikat memuru, mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini ifade ederek zanlının 3 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün daha…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı H.V.D’nin tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

 

Bu haber toplam 1533 defa okunmuştur
Etiketler : , ,
İlgili Haberler