1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Girne’de gol sesi çıkmadı: 0-0
Girne’de gol sesi çıkmadı: 0-0

Girne’de gol sesi çıkmadı: 0-0

Son şampiyon Yenicami ile geçen sezonun flaş ekibi Doğan Türk Birliği dün Girne’de karşılaştı

A+A-


 

K-Pet Süper Lig’in başlamasına kısa bir süre kala ligin iddialı ve güçlü ekiplerinden Yenicami ve Doğan Türk Birliği takımları dün Girne’de karşı karşıya geldi. Pia Bella Sahası’nda oynanan karşılaşmada özellikle maçın son 15 dakikası nefes kesti. İki takım da maçta net pozisyonlar üretse de fileleri havalandırmayı başaramadı ve karşılaşma 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Eren ŞİŞİK

Karşılaşmanın ilk yarısında daha etkili bir futbol oynayan ve pozisyon bulan ekip Yenicami oldu. Halil Turan ve Kenneth’le pozisyonlara giren siyah beyazlılar bitirici hamleyi yapamayınca gol sevinci yaşayamadı. Karşılaşmanın ikinci devresi ise Doğan Türk Birliği üstünlüğünde geçti. Özellikle yabancı futbolcusu Jose’nin ve Emin Atabek’in oyuna girmesiyle pozisyonlar üreten sarı lacivertliler son vuruşlardaki yanlış seçimler sebebiyle gol atamadı. Karşılaşmada son bölümlerde iki takım da net pozisyonlar buldu.

Esin’in sakatlığı devam ediyor
Yenicami’de tüm futbolcular forma şansı bulurken, yeni transfer Esin Sonay sakatlığı sebebiyle saha dışında düz koşu yapmakla yetindi. Genç oyunculara da şans veren Turan Altay; Halil Turan, Adil Uçar ve Ünal Kaya’yı 90 dakika sahada tuttu. Caner Oshan ise kadroda bulunan tüm oyuncularına forma şansı verdi. Sarı lacivertlilerin teknik patronu genç yıldız Kenan Oshan’ı 90 dakika sahada tutarken, Kenan oynadığı futbolla büyük beğeni kazandı.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur