1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gençler lideri ağırlayacak
Gençler lideri ağırlayacak

Gençler lideri ağırlayacak

Gençler Birliği yarın karşılaşacağı lig lideri Yenicami maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı.

A+A-

Kaya Emiroğlu
Gençler Birliği yarın karşılaşacağı lig lideri Yenicami maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. 11 puanla sekizinci sırada bulunan Gençler Birliği geçen hafta deplasmanda Doğan Türk Birliği’ni 6-0 yenerek tarihi ve önemli bir galibiyete imza atmıştı.
Gençler Birliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, liderle yapacakları maçın zorluk derecesinin yüksek olduğunu, bunun bilincinde disiplinli bir şekilde hazırlandıklarını ve puna veya puanlar kazanmak istediklerini söyledi.

Ogan: “Puan veya puanlar istiyoruz”
Ogan maçla ilgili şöyle konuştu: “Geçen hafta koşan, mücadele eden ligin en iyi ekiplerinden olan DTB karşısında tarihi bir skorla mükemmel bir sonuç aldık. Mutluyuz. Ancak o maç dünde kaldı. Yarış devam ediyor. Çok zorlu Yenicami maçımız var. Tüm konstrasyonumuzu bu maça vermeliyiz. Yenicami ligdeki konumu, oyuncu kalitesi ve yedide yedi yaparak namağlup ve lider olarak devam ediyor olması kalitesinin  de ne olduğunu gösteriyor. Her takıma duyduğumuz saygıyı onlara da duyuyoruz. Tarihi skorla kazandıktan sonra moral ve özgüven haftaiçi antrenmanlarda kendini gösterdi. Bu maçta her zamanki gibi oyun sistemi ve oyun disiplinine bağlı kalarak ve en önemlisi mücadele ederek bu maçtan da puan veya puanlar çıkarmak istiyoruz. Hedefimiz belli. İlk yarı adına tasarladığımız puanlar belli. Ona ulaşmak için de normal çalışma tempomuz içerisinde devam edeceğiz. Başkan Mustafa Gülcan ve yönetim, camianın önde gelen isimleri ve taraftar desteğiyle hedefimize ulaşmak için çalışacağız.”

Emeka “Gol atmak isterim”
Gençler Birliği forması altında oynadığı 7 karşılaşmada 8 gol atma başarısı gösteren Nijeryalı futbolcu Emeka Uzor, haftasonu oynayacakları Yenicami karşılaşmasında gol atmak istediğini dile getirdi. Yenicami’nin büyük bir takım olduğunu ve geçtiğimiz sezonun şampiyonu olduğunu hatırlatan golcü futbolcu “Takımıma güveniyorum. Cumartesi günü bizim için en iyisini diliyorum. Bu maçta gol atmak isterim” açıklamasını yaptı.
İlerisi için hedeflerini de açıklayan Emeka bir gün ülkesi Nijerya’nın milli takım formasını giymek istediğini belirtti. Kıbrıs’a ilk kez geldiğini ve sakin bir ülke olduğunu söyleyen Emeka, takımlarının birçok genç yetenekten olduştuğunu ve takımının başarısına odaklandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1234 defa okunmuştur