1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Genç futbolcu korkuttu
Genç futbolcu korkuttu

Genç futbolcu korkuttu

Küçük Kaymaklı'nın genç futbolcusu Mehmet Göçben, TOL futbolcusu Akande ile girdiği pozisyon sonrası ambulansla hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Halit Dağ

Küçük Kaymaklı ile Türk Ocağı karşılaşmasının uzatma anlarında hava topu mücadelesinde Akande ve Mehmet Göçben çarpışarak yerde kaldı. Orta hakem Kerem Eran hemen oyun alanına sağlık görevlilerini çağırarak 2 futbolcuya da sağlık görevlisi ilk müdahaleyi yaptı.

Sağlık görevlisinin ve 2 takımın ilk yardım görevlisinin yerinde müdahalesi ile Mehmet’in nefes alması sağlanarak sahaya ambulans çağrıldı. Daha sonra Türk Ocağı futbolcusu Akande’nin kafasında oluşan yarık nedeniyle futbolcuya bandaj yapıldı, maç sonu Türk Ocağı yetkilileri futbolcuyu hastaneye götürerek gerekli müdahalenin yapıldığı öğrenildi.

Küçük Kaymaklı’nın değişiklik hakkı olduğu için Mehmet’i oyundan alarak yerine Emre Nazik’i sahaya sürerken, Türk Ocağı’nın değişiklik hakkı olmadığı için oyunun geriye kalan dakikalarını 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı. İki futbolcunun da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fotoğraf: Ferah BARIŞSEV

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur