1. HABERLER

  2. SPOR

  3. G.Birliği’nde tempo artıyor
G.Birliği’nde tempo artıyor

G.Birliği’nde tempo artıyor

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği çalışmalarını sürdürüyor

A+A-

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Gençler Birliği, çalışmalarını haftada 6 antrenmanla sürdürürken hafta sonundan itibaren hazırlık maçlarına başlıyor. Sezon açılışını 18 Temmuz’da teknik direktör Ahmet Ogan nezaretinde gerçekleştiren İskele ekibi, üç haftada kuvvet, dayanıklılık ve kondisyon çalışmaları yaparken, önümüzdeki haftadan itibaren yapılacak taktiksel çalışmalar ile oynanacak sistem üzerinde duracak.
Gençler Birliği ilk hazırlık maçını yarın Dumlupınar ile deplasmanda oynayacak. 13 Ağustos Çarşamba günü Güzelyurt’a gidecek olan G.Birliği, burada Bostancı Bağcıl ile Yakup Özorun Stadı’nda ikinci hazırlık maçını oynayacak. Hazırlık maçlarını sürdürecek olan G.Birliği her hafta Çarşamba ve Cumartesi günü haftada iki kez maç yapmayı planlıyor.

Mustafa Bakır’da işlem tamam
Teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda kulüp başkanı Mustafa Gülcan ve genel koordinator – futbol şube sorumlusu Salahi Serakıncı yönetiminde transfer çalışmalarını da sürdüren G.Birliği, Y.Boğaziçi’nden Hüseyin Gökşan, Geçitkale’den Mehmet Çavuş’u bonservisli olarak kadrosuna katarken, Cihangir’den de Mustafa Bakır’ı bonservisli olarak renklerine bağladı. Bakır bugün Futbol Federasyonu’nda resmen G.Birliği futbolcusu olacak.
Türk Ocağı’ndan kaleci Ali Aydemir serbest transfer hakkını G.Birliği’nden yana kullanırken, resmi imza önümüzdeki hafta içerisinde atılacak. G.Birliği’nde orta sahaya yapılacak bir transfer ile iç transfer noktalancak.

Yabancılar deneniyor
G.Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, takım kadrosuna katmayı düşündüğü yabancı orta saha ve forvet oyuncuları için de denemelerine devam ediyor. Menajer Erdem Konyar tarafından gönderilen Emeka ve Green takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Futbolcuların oynanacak hazırlık maçlarında durumları değerlendirilerek gerekli karar üretilecek. Yabancı futbolcular konusunda B planının da hazır olduğu, teknik direktör Ahmet Ogan tarafından açıklanırken ülkeye yeni yabancı futbolcuların da her an gelebileceği belirtildi.      

Sağlık kontrolü bugün
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ile Kolan British Hastanesi işbirliğinde başlatılan
Sağlık kontrollerinde bugün G.Birliği A ve A2 genç takımları sağlık kontrolünden geçiyor. Sabah saat 9.00’da G.Birliği A takım, saat 11.00’de A2 genç takım sağlık kontrolünden geçecek.

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur