1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Fotoğraf sergisi engel tanımadı
Fotoğraf sergisi engel tanımadı

Fotoğraf sergisi engel tanımadı

Telsim ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğinde düzenlenen “Fotoğraflarla Benim Kıbrısım: Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisi, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nde açıldı.

A+A-

Telsim ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğinde düzenlenen “Fotoğraflarla Benim Kıbrısım: Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” fotoğraf sergisi,  Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’nde açıldı.

Telsim’den yapılan açıklamaya göre, açılışa Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun eşi Meral Eroğlu, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit, Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ve FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit ve konuklar katıldı.

EROĞLU: “SERGİ HEPİMİZİ ÇOCUKLUĞUMUZA GÖTÜRDÜ”

Açılışta konuşma yapan Meral Eroğlu, Kıbrıs’ta çocuk olmanın çok özel bir yanı bulunduğunu belirterek, serginin kendisi dahil olmak üzere tüm katılımcıları çocukluk yıllarına götürdüğünü kaydetti.

“Hepimiz Kıbrıs’ta çocuk olduk, sokaklarda oyunlar oynadık” diyen Eroğlu, bu anlamlı sergiyi düzenleyen Telsim ve FODER’in engellilere destek vermesini takdirle karşıladığını belirtti.

KARAS: “SERGİYİ DİĞER İLÇELERE DE TAŞIYACAĞIZ”

Telsim Genel Müdürü Rasim Karas ise, Telsim olarak sanata her zaman destek verdiklerini vurgulayarak, FODER ile düzenledikleri fotoğraf yarışmasının, 3. yılını doldururken, bunun bir klasik haline geldiğini belirtti.  Sergiyi diğer ilçelere de taşıyacaklarını kaydeden Karas, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile birlikte birçok güzel projeye daha imza atmayı arzuladıklarını dile getirdi.

KİBRİT: “SERGİNİN DERNEĞİMİZE TAŞINMASI BİZİ ONURLANDIRDI”

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit de, serginin dernek binalarında açılmasının kendilerini onurlandırdığını kaydetti. Kibrit, Telsim ve FODER’e duyarlı davranıp, sergiyi  Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne taşıdıkları ve sergiden elde edilecek geliri de derneğe bağışladıkları  için teşekkür etti.

GÖKYİĞİT: “TELSİM İLE BİRLİKTE HEP İLKLERE İMZA ATIYORUZ”
FODER

Başkanı Mehmet Gökyiğit ise, Telsim ile hep ilklere imza attıklarını ifade ederek “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz sergiyi burada açmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Kıbrıs’ta çocuk olmayı anlatan 93 eserden oluşan sergi; 26, 29 ve 30 Aralık tarihlerinde 10:00 ile 17:00 saatleri arasında gezilebilecek. 100 TL’den satışa sunulan fotoğraflardan elde edilecek gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği’ne bağışlanacak.(tak)

Bu haber toplam 1426 defa okunmuştur