1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finalin adı Dumlupınar - Yenicami
Finalin adı Dumlupınar - Yenicami

Finalin adı Dumlupınar - Yenicami

Tamsu U15 Ligi’nde rakiplerini mağlup eden Yenicami ve Dumlupınar adlarını finale yazdırdı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Tamsu U15 Ligi’nde dün oynanan karşılaşmaların ardından rakiplerini mağlup eden Yenicami ve Dumlupınar final oynama hakkı kazandı. Çekişmeli ve zorlu geçen karşılaşmalarda oyuncuların sıcak havaya rağmen gösterdikleri performans büyük alkış topladı.

Dumlupınar’dan gövde gösterisi
Değirmenlik Stadı’nda oynanan karşılaşmaların ilkinde 17.00’de oynanan karşılaşmalarda Dumlupınar rakibi Küçük Kaymaklı’yı 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek adını finale yazdıran ilk ekip oldu. Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısının kıran kırana geçtiği gözlerden kaçmazken, Dumlupınar etkili futboluyla finale çıktı.

Yenicami penaltılarla
Günün ikinci karşılaşmasında saat 19.00’da oynanan maçta geçtiğimiz yılın iki finalisti Yenicami ve Doğan Türk Birliği karşı karşıya geldi. Yenicami takımı normal süresi 2-2 biten karşılaşmada rakibini penaltılarda 7-6 ile geçerek adını yine finale yazdırmasını bildi. Gergin geçen maçta Yenicami 2-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamadı ve normal süre 2-2 sona erdi.
Yenicami ile Dumlupınar arasındaki Tamsu U15 Ligi finali 5 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30’da Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanacak.

Bu haber toplam 1450 defa okunmuştur