1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. “Evdim nere Girne nere” tanıtıldı
“Evdim nere Girne nere” tanıtıldı

“Evdim nere Girne nere” tanıtıldı

Oscar Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Oskar’ın “Evdim nere, Girne nere” isimli kitap tanıtımı dün akşam Girne’de düzenlenen gece ile tanıtıldı.

A+A-

Levent ÖZDAĞ

Oscar oteller zinciri Vuni Palace kongre salonunda yapılan tanıtıma birçok siyasi, basın mensubu, iş adamı ve konuklar katıldı. Erdem Oskar’ın hayatını, doğduğu yer olan Limasol’a bağlı Evdim köyünden başlayarak bugünkü yaşamına kadar olan süreci anlatıldı.

Gecede Erdem Oskar’ın tüm ailesi de hazır bulunurken kitap ve hayatında bulunan birçok kişi kısa bir konuşma yaptı. Erdem Oskar’a ailesi tarafından yapılan 80. Yaş günü kutlamasında mutlu dolu anlar yaşandı. Erdem Oskar gece sonunda gelen konuklara kitabını imzaladı.

Oskar: “Yaşadığım hastalık kitabı yazmama neden oldu”
Erdem Oskar yaptığı konuşmada kitabı yazmaya karar vermesi geçirdiği hastalıktan dolayı olduğunu söylerken “Rahatsızlığım birkaç ay sürdü ve ameliyat geçirdim. Bu ameliyattan sonra iki kolum birden 8 ay boyunca paralize oldu ve neredeyse kullanamaz duruma geldim. İşte o zaman yaşadıklarımı bir kitapta toplamaya karar verdim” diye konuştu.

80. Yaşını dolduran Oskar’ın en büyük destekçisinin ailesini olduğunu söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 3363 defa okunmuştur