1. HABERLER

  2. SEKTÖR

  3. “Elektronik Sigarada Sağlığınız Bozulmaz”
“Elektronik Sigarada Sağlığınız Bozulmaz”

“Elektronik Sigarada Sağlığınız Bozulmaz”

Elektronik sigara kullanımı, sigara bağımlısı olan insanlar için değişim noktasıdır.

A+A-

YENİDÜZEN ADVERTORIAL

Elektronik sigara kullanımı, sigara bağımlısı olan insanlar için değişim noktasıdır. Bir birey, ömür boyu sigara bağımlısı olarak yaşamını sürdüremez. Çünkü, belirli bir yaşa geldikten sonra, hastalıklar ortaya çıkmaya başlıyor. Devamında ise, sağlık açısından uygulanan cerrahi müdahaleler birçok hastanın yaşamasını sağlayamıyor. Bu noktaya gelmemek için her insanın, elektronik sigara kullanarak normal bir sigaraya veda etmesi yararlıdır. Çünkü her insan, elektronik sigara ile birlikte zararın neresinden döndüyse karlı çıkmıştır. Elektronik sigara, yapı itibari ile birlikte bir takım parçalardan meydana gelmiştir. Bu parçalar, belirli bir zamanda etkileşime geçince çalışmaya başlar. Bunun sonucunda, elektronik sigara ağız kısmı solununca buhar meydana gelir. Buhar, insan sağlığına zararı yoktur ve temiz bir koku yayılır. Bu hiçbir insanı rahatsız etmez ve elektronik sigara kullanan insana rahat bir ortam sağlar.

  • Elektronik sigara; 3 adet parça, şarj aleti, likit olmak üzere 5 ana bölüm içerisinde incelenir.
  • Elektronik sigaranın parçalarının kontrolleri yapılmalıdır. Meydana gelebilecek olası zararlar, bu şekilde önlenmiş olur.
  • Elektronik sigara, taşınılabilir açısından pratiktir. Dileyen insan çantasında, dileyen insan ceketinin iç cebinde taşıyabilir.
  • Şarjının dolduğuna dair, gösterge mevcuttur.
  • Her noktada satışları mevcut olarak yapılmaktadır.

Elektronik Sigara İle Sağlık Problemleri Ortadan Kalkar

Elektronik sigara, birçok sağlık probleminin ortadan kalkması adına, önemli anlamda yardımcıdır. Çünkü elektronik sigara içerisinde önemli parçalar yer alıyor. Bu parçalar sayesinde buhar üretimi meydana geliyor. Buhar, insan sağlığına zarar vermez. Fakat normal bir sigara, buhar yerine devamlı olarak duman üretir. Sigara içmeyen birçok insan, pasif içicilik nedeni ile birlikte kanser hastası olabiliyorlar. Bu yasal bir durum değildir ve insanlık suçunu teşkil eder. Elektronik sigara, insanlık suçunu ortadan kaldırıyor. Pasif içicilik denilen kavram, elektronik sigara sayesinde neredeyse yok oluyor.

Elektronik Sigara Ve Ruh Sağlığı

Elektronik sigara, ruh sağlığı açısından önemlidir. Normal bir sigara, yoksunluk krizlerini beraberinde getirir. Sigara içilmediği sıralarda kişinin kan akışı hızlanır. Kan akışı hızlanan birey, titremeye başlar ve hareketlerini yönetemez. Titreme ve kendine hakim olamamaya bağlı olan hareketler, bağımlılıktan başka bir şey değildir. Bu yüzden elektronik sigara smok sayesinde, insanlar yoksunluk krizlerinden kurtuluyorlar. Yoksunluk krizlerine girmek, ruh sağlığına zarar verir. Elektronik sigara sayesinde, her insanın ruh sağlığı korunur.

 

Bu haber toplam 1795 defa okunmuştur