1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğtaş, Tatlısu ile ‘devam’ dedi
Doğtaş, Tatlısu ile ‘devam’ dedi

Doğtaş, Tatlısu ile ‘devam’ dedi

Yeni sezonda İkinci Lig’de mücadele edecek olan Tatlısu’da başarılı savunma oyuncusu Ali Doğtaş YENİDÜZEN’e bazı açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Ali, bu sezonda da Tatlısu’nun başarısı ter dökeceğini söyledi.
Ali Doğtaş, geçen sezonun başlangıcında Tatlısu’ya imza atmıştı. Sezonu sarı siyahlı ekipte geçiren oyuncu, bu sezonki planını YENİDÜZEN’e anlattı. Başarılı oyuncu, bu sezon yapılan transferlerle takımın havasının olumlu açıdan değiştiğini ve bu sezon daha ciddi bir şekilde lige hazır olacaklarını ifade etti. Doğtaş, Tatlısu’nun köklü bir kulüp olduğunu belirtirken bu takımın bu ligde değil, daha üst düzey ligde olması gerektiğini kaydetti. Doğtaş, geçen sezon bazı işlerin kötü gittiğini hatırlatarak, bu kötü gidişin son maçla birlikte tarih olduğunu ve 2015-2016 sezonunda hem kendi kişisel futbol hayatında hem de Tatlısu kulübü olarak, temiz bir sayfa açacaklarının altını çizdi. Doğtaş, bu sezon İkinci Lig’de Tatlısu’nun zirveye oynayacağının sözünü verdi.

Doğtaş: “Hocamız bizden çok şey bekliyor”
Tatlısu, yeni sezonda teknik direktör Hüseyin Çağer’le devam kararı almıştı. Çağer hakkında konuşan savunma oyuncusu, geçen sezonda ikinci devrenin bir bölümünü Hüseyin Çağer’le devam ettiklerini hatırlatarak, ligde kalmalarındaki en büyük etkenin Hüseyin Çağer’den kaynaklandığını söyledi. Başarılı oyuncu, takıma yapılan yeni transferle birlikte takımın şimdi daha güçlü olduğunu ve hem eski hem de yeni oyunculardan çok şey beklendiğini belirtti. Ali, hocalarının çabalarını hem kendi, hem de takım arkadaşları adına boşa harcamayacaklarının sözünü verdi. Başarılı savunma oyuncusu Ali Doğtaş, geçen sezon 23 maçta forma giymiş ve 3 gol kaydetmişti. 

Tatlısu ‘merhaba’ diyor
Yeni sezonda İkinci Lig’de mücadele edecek olan Tatlısu, sezona merhaba diyor. Geçen sezona nazaran biraz sezonu erken açacak olan Tatlısu, çalışmaları iyi bir şekilde başlayıp bitirecek. Sarı siyahlılar, 25 Temmuz Cumartesi günü çalışmalara resmen başlayacak.

Bu haber toplam 1716 defa okunmuştur