1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Doğan 21 Temmuzda sahada
Doğan 21 Temmuzda sahada

Doğan 21 Temmuzda sahada

K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği yeni sezon çalışmaları doğultusunda sezon açılışını 21 Temmuzda gerçekleştirecek.

A+A-

YENDİDÜZEN Spor Servisi
K-Pet Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği yeni sezon çalışmaları doğultusunda sezon açılışını 21 Temmuzda gerçekleştirecek. Girne 20 Temmuz Stadı’nda çalışmalara başlaycak olan Doğan Türk Birliği’nin geçtiğimiz sezona nazaran bu sezon kafası biraz daha rahat durumda. Zira geçtiğimiz yıl açılışta çok fazla sporcu yer alamamış, bazı futbolcularla yapılan görüşmelerde de olumsuz sonuç alınmıştı.

Oshan: “Sıkıntımız yok”
Bu gibi sorunların birçoğunu 2014 – 2015 sezonu öncesi geride bırakan Doğan Türk Birliği, genel kurulunu yaparak mevcut teknik adamı Caner Oshan ile yola devam ediyor. Yenidüzen Spor Servisi’nin sorularını yanıtlayan Caner Oshan, geçtiğimiz yıl gençlerin takıma adapte olması sonrası yeni sezonu daha rahat bir şekilde açacaklarını belirtti. Takımdan bir tek Mustafa Kılıç’ın ayrıldığını söyleyen Oshan, sıkıntılarının olmadığını, yönetimin futbolcularla görüşmelerini yapacağını dile getirdi.

Gençlerle devam, yeni yabancılar denenecek
Yeni sezonda gençleşen kadro ve ellerinde alt yapıdan gelen genç futbolcularla mücadele etmeyi planladıklarını söyleyen Oshan, bu yapı ile öncelikli hedeflerinin ilk 8 içerisinde yer almak olduğunu belirtti.
Yabancı konusunda da soruları yanıtlayan Oshan, yeni futbolcular deneyeceklerini kaydetti. Yeni isimler üzerinde durmak istediklerini söyleyen Oshan, geçtiğimiz yıl takımda yer alan yabancı futbolculardan daha faydalısını buldukları takdirde kadroya katacaklarını, bulamamaları halinde de ellerinde bulunan futbolcularla yola devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur