1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Djiehoua ve Çıdamlı bombası
Djiehoua ve Çıdamlı bombası

Djiehoua ve Çıdamlı bombası

Bostancı Bağcıl transferde İbrahim Çıdamlı ve Sergi Djiehoua’yı kadrosuna katarak rakiplerine gözdağı verdi

A+A-

Eren ŞİŞİK

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Bostancı Bağcıl transferde önemli iki ismi kadrosuna kattı. Uzun süredir birçok takımın gündeminde olan Yenicami’nin yıldız futbolcusu İbrahim Çıdamlı’nın yanı sıra bir dönem Antalyaspor’da yıldızı parlayan Sergi Djiehoua Bostancı Bağcıl’a transfer oldu. Çıdamlı ve Djiehoua dün ayağının tozuyla Bağcıl’ın antrenmanına da katıldı.

Yakup Özorun Stadı’ndaki idmanda takım arkadaşları ile de tanışan Fildişi Sahilli Djiehoua, sıcakkanlı tavırlarıyla gülüşmelere sebep oldu. Bir dönem Antalyaspor forması ile Türkiye Süper Ligi’nde adından söz ettiren ve fizik gücüyle dikkatleri üzerine çeken Djiehoua yeni sezonda Bostancı Bağcıl forması giyecek.

Karayel: “Şampiyonluk yarışı vereceğiz”
Gerçekleşen transferlerle ilgili olarak Yenidüzen Spor Servisi’ne açıklamalarda bulunan Bostancı Bağcıl teknik direktörü İltaç Karayel, kafasındaki kadroyu kurduğunu ve oyuncularının istediklerini yapması durumunda Bostancı Bağcıl’ın bu sezon şampiyonluk yarışı vereceğini söyledi.
İbrahim Çıdamlı ile daha önce de Bostancı Bağcıl’da çalıştığını ve oyuncuyu da kendisinin Yenicami’ye götürdüğünü belirten Karayel, “Çıdamlı hazır hale geldiğinde bize çok büyük güç katacak. Zaten camiaya da yabancı olmayan ve benim de yakından tanıdığım bir futbolcu”diye konuştu.

Besim: “Neden şampiyon olmayalım?”
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim ise Yenidüzen Spor Servisi’ne yaptığı açıklamada çok önemli isimleri kadrolarına kattıklarını ve şampiyon olmamaları için hiçbir sebep olmadığını kaydetti. Güzelyurt bölgesinde uzun yıllardan beridir şampiyon çıkmadığını ifade eden Besim, tabuları yıkacak seviyede olduklarını belirtti. Besim, ilerleyen günlerde önemli bir yabancı transferi daha kadarolarına katabileceklerini söyledi.

Çıdamlı: “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim”
İbrahim Çıdamlı da eski takımına döndüğü için mutlu olduğunu, Bağcıl’ın iyi bir kadroya sahip olduğunu ve takımına katkı sağlamak için çok çalışacağını belirtti. Uzun süredir tek başına idman yaptığını vurgulayan İbrahim Çıdamlı, takım arkadaşlarının seviyesine gelmek için çok çalışacağını ve yeni sezona en kısa zamanda hazır olacağını söyledi. Yeniden Bağcıl forması giyeceği için heyecanlı olduğunu da kaydeden yıldız futbolcu kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini ifade etti.

Bu haber toplam 2268 defa okunmuştur