1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Dayanışma Evi’nin canlı müzik geceleri yeniden başlıyor
Dayanışma Evi’nin canlı müzik geceleri yeniden başlıyor

Dayanışma Evi’nin canlı müzik geceleri yeniden başlıyor

Dayanışma Evi’nin canlı müzik geceleri 11 Mayıs’ta “Rooftop Thursdays” adı altında geri dönüyor

A+A-

 

Dayanışma Evi’nin canlı müzik geceleri 11 Mayıs’ta “Rooftop Thursdays” adı altında geri dönüyor. Bu yıl müzisyenler seyircilerle Dayanışma Evi’nin çatısında, ara bölge manzarası eşliğinde buluşuyor.

Canlı müzik gecelerinin ilki, Kaan Batural Akustik Trio, Lütfiye Özipek, Alex Macris ve Dj MouseFace ile birlikte akustik bir atmosferde, 11 Mayıs’ta gerçekleşiyor. Gecenin sonunda seyircilerin de enstrumanlarıyla katılabilecekleri bir de “jamming” seansı olacak.

Etkinlik Dayanışma Evi’nin çatısında 20:30-23:00 saatleri arasında, halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.

“Rooftop Thursdays” Kıbrıs’ın her yanından 3 ile 4 arası sahne performansını aynı gecede kendi repertuarlarını sergileme ve aynı zamanda da doğaçlama bir biçimde sahneyi paylaşmaları için bir araya getiriyor. Etkinliklerin temel amacı, sınırın her iki yanındaki müzik sahnelerini birleştirmeye yönelik işbirliğini artırmak. “Rooftop Thursdays” müzik geceleri ayrıca, kurulma aşamasında olan ve Home Café Video Konserleri’ni de bünyesinde barındıran “Kıbrıs Müzisyenler Takas Platformu” isimli online müzisyen platformunun ilk ayağını oluşturuyor:

“Karşılıklı saygı ve yaratıcı fikirlerin takas edilebileceği bir topluluk oluşturabilirsek, Kıbrıslı müzisyenler ortaya çok daha fazla özgün işler çıkarabileceklerdir”. – Lefteris Moumtzis, proje koordinatörü.

Detaylı bilgiye Dayanışma Evi’nin Facebook sayfasında (Home for Cooperation)  veya 0548 834 57 40 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Bu haber toplam 2505 defa okunmuştur
Etiketler : ,