1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Dava 15 Eylül’de…
Dava 15 Eylül’de…

Dava 15 Eylül’de…

Gönyeli’de 27 yaşındaki Alkın Coşkun’un ölümüne neden olan trafik kazası ile ilgili ‘ölüme sebebiyet vermekten’ yargılanan ancak sağlık sorunları nedeniyle mahkeme huzuruna çıkamayan K.Y, dün de mahkeme huzuruna çıkamadı

A+A-

Gönyeli’de 18 Ocak 2012 tarihinde Alkın Coşkun’un ölümüyle sonuçlanan trafik kazasında, ‘ölüme sebebiyet vermekten’ yargılanan K.Y’in duruşması 15 Eylül’e ertelendi.

2 haftadır Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’ndeki tedavisi süren ve yüzde 20 iyileşme sağlandığı açıklanan K.Y’in tedavisinin 2 veya 3 hafta içerisinde tamamlanacağı belirtildi.
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görüşülen davada, mahkeme huzurunda hazır bulunmayan K.Y adına mahkemede tedavisini sürdüren Dr. Tijen Sönmez yeminli şahadet verdi, süreci anlattı.

2 haftadır tedavisi sürüyor
Dr. Tijen Sönmez, K.Y’in tedavisinin yaklaşık 2 haftadır devam ettiğini ve bu süre içerisinde yüzde 20’lik bir iyileşme yakaladığını mahkemeye aktardı.
K.Y’in tedavisinin 2 veya 3 hafta içerisinde tamamlanabileceğini belirten Sönmez, söz konusu sürecin sona ermesinin ardından davasında hazır bulunabilmesinin mümkün olacağını söyledi.
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Yargıç Bahar Saner ise mahkemede aktarılan olgular ışığında davanın görüşülmek üzere 15 Eylül’e ertelenmesini emir verdi. (YD)

Bu haber toplam 1488 defa okunmuştur