1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. CTP-BG binasına silahlı saldırı
CTP-BG binasına silahlı saldırı

CTP-BG binasına silahlı saldırı

Emir Dolu, Recep Yapuk, Sedat Özyiğit, Bayram Yakar, Savaş Künar, Tekin Dağal üzerine meçhul şahıslar tarafından av tüfeği ile bir el ateş açıldı.

A+A-

CTP-BG örgüt binasına binasına silahlı saldırı… Yarköy’de bu sabah saat 03:00 sıralarında CTP-BG binası balkonunda oturan Emir Dolu, Recep Yapuk, Sedat Özyiğit, Bayram Yakar, Savaş Künar ve Tekin Dağal'ın üzerine meçhul şahıslar tarafından av tüfeği ile bir el ateş açıldı. Vücutlarının muhtelif yerlerine gelen saçmalarla hafif yaralan 5 kişi, Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, gerekli müdahalenin ardından taburcu oldu. Olayla ilgili polis soruşturması sürüyor.

Silahlı saldırı olayı polis basın bülteninde şu şekilde yer aldı;

KANUNSUZ ATEŞLİ SİLAH (AV TÜFEĞİ), PATLAYICI MADDE TASARRUFU VE TAŞIMA, MESKUN MAHALDE ATEŞ AÇMA VE YARALAMA

14.8.2014 tarihinde, saat 03:00 sıralarında, Yarköy’de, ayni yerde sakin Savaş KÜNAR’ın (E-34) işletmeciliğini yaptığı ve CTP Örgüt Binası olarak kullanılan binanın önünde oturan Emir DOLU, Recep YAMUK, Sedat ÖZYİĞİT, Bayram YAKAR, Savaş KÜNAR ve Tekin DAĞAL isimli şahısların üzerlerine doğru, av tüfeği ile takriben 100 metre mesafeden, bir el ateş edilmiştir.

Açılan ateş sonucu; Emir DOLU, Sedat ÖZYİĞİT, Bayram YAKAR ve Tekin DAĞAL, vücutlarının muhtelif yerlerinden aldıkları saçmalardan dolayı hafif şekilde yaralanmışlardır. Adı edilenler Gazimağusa Devlet Hastanesinde yapılan ilk yardım tedavilerine müteakip taburcu edilmişlerdir.
Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada bahse konu cürümün L.Y. (E-64) tarafından işlendiği tespit edilmiştir. Adı edilen tutuklanmış olup, olayda kullanılan av tüfeği emare olarak alınmıştır.  Soruşturma devam etmektedir.

Bu haber toplam 2324 defa okunmuştur