1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Çok geç olmadan bir daha düşünün”
“Çok geç olmadan bir daha düşünün”

“Çok geç olmadan bir daha düşünün”

Sağlık eski Bakanı Filiz Besim, yaptığı açıklamada, Coronavirüs tedbirleri kapsamında İngiltere’den gelecek olan charter seferle ilgili görüşlerini aktardı, 5 saatlik uçak yolculuğunda hasta olmayanların da olabileceğine dikkat çekti.

A+A-

Sağlık eski Bakanı Filiz Besim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Coronavirüs tedbirleri kapsamında İngiltere’den gelecek olan charter seferle ilgili görüşlerini aktardı, 5 saatlik uçak yolculuğunda hasta olmayanların da olabileceğine dikkat çekti.

Besim, İngiltere’de salgının yaygın olduğuna işaret ederek, gelecek olan yurttaşların bazılarında da bu hastalığın yaygın olduğunu ve 5 saatlik uçak yolculuğunda hasta olmayanların da olabileceğine işaret etti.

Besim’in yaptığı açıklama şöyle;

“Yazmayım diyorum ama elimde değil ben doğru bildiğim şeyleri yazmak zorundayım. Yarın ve bir sonraki gün Birleşik Krallık’tan 200’ün üzerinde canımızın gelmesi planlanmaktadır. Şu anda İngiltere’de toplumda Covid-19 ile büyük bir bulaş oranı var. Bu demektir ki; gelecek olan yurttaşlarımızda da bulaş yaygındır. Peki ama bu insanlarımızı bile bile aynı uçağa koyup 5 saatlik yolculuk yaptırmak doğru mu?

Hasta olmayanları da hasta etmek...

Dünya Sağlık Örgütü “Herkes Olduğu Yerde Kalsın” diyor...

Anneler, babalar, gençler, yetkililer ben diyorum ki “gelin bu işi çok geç olmadan bir daha düşünün...”

Bu haber toplam 4147 defa okunmuştur
Etiketler : ,