1. HABERLER

  2. KÜLTÜR & SANAT

  3. Çocukların tiyatro sevinci devam ediyor
Çocukların tiyatro sevinci devam ediyor

Çocukların tiyatro sevinci devam ediyor

Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu 5 yıldır Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında bu yıl da “Soytarılar Okulu” isimli oyuna destek oluyor.

A+A-

Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın yan kuruluşu olan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu 5 yıldır Lefkoşa Belediye Tiyatrosu ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında bu yıl da “Soytarılar Okulu” isimli oyuna destek oluyor.

Nisan ayında sahne almaya başlayan oyun, etkili eğitim, arkadaşlık, farklı öğrenme süreçleri ve disiplin konularını eğlenceli, samimi ve müzikal bir dille ele alıyor. Yönetmenliğini Hatice Tezcan’ın yaptığı oyunda Aytuç Şabanlı, Melihat Melis Beşe, Melek Erdil, Cem Aykut, Umut Ersoy ve Rıza Şen rol alıyorlar.

 Lefke İstiklal İlkokulu öğrencileri ve Mayıs ayının sonunda da Girne 23 Nisan İlkokulu öğrencileri ile İskelede, Şht İlker Karter İlkokulu öğrencileri Limasol Sosyal Sorumluluk Kurum’unun davetlileri olarak “Soytarılar Okulu” oyunu büyük bir coşkuyla izlediler.

Mayıs ayı içerisinde 800’den fazla çocuğu tiyatro ile buluşturan Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumuna  İlkokulların müdürleri teşekkür edip tiyatronun önemine vurgu yaptılar. Öğrencilerle birlikte Limasol Bankası Girne Merkez ve Çarşı şubelerinin müdürleri, Sündüs Behçet, Fatma Odacı ve İskele Şubesi Müdürü Esra Pehlivanoğulları ile Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu yönetim kurulu üyesi İpek Halim oyunu büyük bir ilgi ile izlediler.

Limasol Sosyal Sorumluluk Kurumu  yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kemaler de çocuk tiyatrosuna destek vermekle hem yeni çocuk oyunlarının hazırlanması konusunda büyük bir motivasyon sağladıklarını hem de çocukları her yıl yeni bir oyunla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirti.

 

 

Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur