1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cihangir sezonu açtı
Cihangir sezonu açtı

Cihangir sezonu açtı

Süper Ligi’in güçlü takımlarından ve “Mesarya’nın Yıldızı” olarak anılan Cihangir dün 2014-2015 futbol sezonuna “Merhaba” dedi.

A+A-

Necmi Belge
Süper Ligi’in güçlü takımlarından ve “Mesarya’nın Yıldızı” olarak anılan Cihangir dün 2014-2015 futbol sezonuna “Merhaba” dedi.
Cihangir Stadı’nın bakımda olması nedeniye, mükemmel bir zemine sahip olan antrenman sahasında sezonu açan Cihangir’in açılış törenine kulüp başkanı Aytaç Karavezirler, Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Futbol Federasyonu Asbaşkanı ve Cihangir Onursal başkanı Ali Karavezirler ile çok sayıda taraftar katıldı.

Karavezirler: “Üst sıraları hedefleyen bir Cihangir olacak”
Açılış töreninde, ilk konuşmayı Cihangir kulübü başkanı Aytaç Karaveziler yaptı. Karavezirler, Cihangir’in bu sezon altyapıdan gelen genç futbolcular ve deneyimli futbolcular ile koşan, mücadele eden bire takımla Süper Lig’de mücadele edeceğini söyledi.
Başkan Karavezirler, Cihangir’i “Mesarya’nın Yıldızı” yapacaklarını söyledi. Yerli transfer yapamayacaklarını ve sadece bir yabancı forvet alarak, transferi kapatacaklarını dile getirirken, önümüzdeki sezon sporseverlerin koşan, mücadele eden ve  ilk beş dahil üst sıları hedefleyen bir Cihangir izleyeceklerini sözlerine ekledi.

Işısal: “Ligde iddialı duruma gelme zamanı geldi”
Başkan Karavezirler’den sonra söz alan Değirmenlik Belediye başkanı Osman Işısal, Cihangir’in bölgenin yüzk akı olduğunu ve artık ligde iddialı duruma gelme zamanının geldiğini, Değirmenlik Belediyesi olarak her türlü katkıyı vereceklerini sözlerine ekledi.
Bu arada, Cihangir’in Thai isimli 18 yaşında bir forvet denediği görülürken, takım hakkındaki konuşmasında genç ve koşan bir takım hedeflediklerini belirten Teknik Direktör Hasan Burgaç, Thai olmasada bir yabancı forvet alacaklarını sözlerine ekledi.
Bu sezon Cihangir’i Teknik Direktör Hasan Burgaç çalıştırırken, yardımcılığını İlhan Arçın yapacak. Bu bağlamda, yapılanKonuşmaların ardından kesilen kurbana mütakip,  yardımcı antrenör İlhan Arçın nezaretinde sezonun ilk antremanı gerçekleşti.

Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur