1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çıdamlı ve Tansel Fethiye’de
Çıdamlı ve Tansel Fethiye’de

Çıdamlı ve Tansel Fethiye’de

Yenicami’den ayrılan İbrahim Çıdamlı ve Tansel Ekingen, Fethiyespor’un antrenmanlarına katılıyor

A+A-

Eren ŞİŞİK

Geçtiğimiz sezon Yenicami’nin şampiyonluğunda büyük rol oynayan fakat yeni sezonda siyah beyazlılarla anlaşamayan Tansel Ekingen ve İbrahim Çıdamlı PTT 1.Lig ekiplerinden Fethiyespor’da antrenmanlara çıkıyor.

Dünkü antrenmana katıldılar
Çıdamlı ve Tansel’in dün sabah Fethiye’ye gittiği ve takımın kamp yaptığı yerde bulundukları öğrenildi. Yeni sezon öncesi teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Fethiyespor tecrübeli çalıştırıcının direktifleri doğrultusunda forvet, sol kanat ve oyun kurucu mevkiine oyuncu transferi yapacak. Her iki oyuncunun da yaklaşık 10 gün takımla çalışacağı ve ardından teknik heyetin kararını bekleyeceği öğrenildi. İki futbolcunun da dün saat 18.00’de yapılan idmanda yer aldıkları öğrenildi.

Tansel Adanaspor’da beğenilmişti
Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş’in iki futbolcuyu Engin İpekoğlu’na önermesiyle oyuncuları kampa davet eden kulüp yetkilileri, oyuncuların performanslarına göre bir karar üretecek. Geçtiğimiz sezon Adanaspor’un devre arası kampına katılan ve beğenilen Tansel Ekingen’in TC kimliğindeki problem sebebiyle transferi gerçekleşmemişti. Kimlik problemin de çözen Tansel Ekingen’in Fethiyespor’a transferinde hiçbir engel bulunmuyor.

Çıdamlı’nın Karabük ve Kartal geçmişi var
Yenicami ile anlaşamayan bir diğer futbolcu İbrahim Çıdamlı da geçmişte Kardemir Karabükspor ve Kartalspor takımları ile antrenmanlara çıkmış ve beğenilmesine rağmen kulüplerin kendi içlerinde yaşadığı problemler sebebiyle transferi gerçekleşmemişti. İbrahim Çıdamlı’nın da TC kimlik kartı bulunması sebebiyle transferinde engel bulunmuyor.

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur