1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çetinkaya Kartal’a hazır
Çetinkaya Kartal’a hazır

Çetinkaya Kartal’a hazır

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, yarın Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Yenicami için hazırlıklarını tamamladı

A+A-

Necmi Belge

Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya, yarın Atatürk Stadı’nda karşılaşacağı Yenicami için hazırlıklarını tamamladı. Dün haftanın son antrenmanını Attila Topaloğlu Stadı’nda yapan sarı-kırmızılılar antreman öncesinde golcü futbolcuları Hüseyin Küsbeci’nin saha dışındaki sakatlığı ile sarsıldı. Yenicami maçı öncesinde, sokakta yürürüken ayağı bir çukura giren Hüseyin Küsbeci, giydiği derin botların ayağını kesmesi sonucu dünkü antrenmanda yer alamadı. Küsbeci’nin durumu bugün yapılacak doktor kontrolünden sonra belli olacağı öğrenildi.

Maaş dopingi
Çetinkaya’da başkan Cemal Bulutoğluları dün gerçekleşen antrenmana gelerek futbolcuların maaşlarını ödedi. Futbolculara hitaben konuşan Başkan Bulutoğluları, tüm olumsuzluklara rağmen, Çetinkaya’nın efsane olmaya devam ettiğini söyledi.
Medyada bazı paralı kişilerin Çetinkaya’yı yıpratmak için ellerinden geleni yaptıklarını ama bu kişilerin başarılı olamayacağını dile getiren Bulutoğluları, Yenicami maçının Çetinkaya için çok önemli olduğunu, Çetinkaya’nın derbilerin takımı olduğunu ileri sürdü.
Başkan Bulutoğluları, futbolculara tüm konsantrasyonlarını Yenicami maçına vermelerini, Yenicami’yi yenecek güçte olan futbolcularının bu maçtan zaferle çıkacaklarından emin olduğunu sözlerine ekledi.

Çağaloğlu ilk iki maça değindi
Hüseyin Küsbeci dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenman devam ederken, YeniDüzen’e konuşan Teknik Direktör Erol Çağaloğlu, Lefke maçından başlayan şansızlıklarının, geçtiğimiz hafta oynanan Doğan Türk Birliği maçında da devam etmesi sonucu sıfır puanla ligin dibinde yer aldıklarını söyledi. Lefke maçının ilk otuz beş dakikasında mükemmel bir oyun ortaya koyduklarını anımsatan Çağaloğlu, Erdinç ve Faye’nin kırmızı kart gördükten sonra maçın bittiğini belirtti.
Doğan maçında da iyi bir mücadele ortaya koymalarına rağmen, 2-1 yenilmekten kurtulamadıklarını ancak, bunların geride kaldığını ifade eden Çağaloğlu, Yenicami maçına odaklandıklarını söyledi.

“Yenicami’yi yenecek güçteyiz”
Kulüpteki çalkantılardan kuşkusuz futbolcuların da etkilendiğini ama bunların geride kaldığını, Yenicami maçını çıkış maçı olarak gördüklerini belirten Çağaloğlu, elindeki kadro ile bunu başaracak güçte olduklarını iddia etti. Takımda Hüseyin Küsbeci, Nazım Belge ile Sercan Demirman’ın sakatlıkları bulunduğunu, bu futbolcuların durumunun maç günü belli olacağını belirten Çağaloğlu, Yenicami’yi yeneceklerini sözlerine ekledi.
Kondisyon ve çabuk kuvvet antrenmanının ardından, çift kale maç yapan Çetinkaya’da Teknik Direktör Çağaloğlu’nun Yenicami maçının taktiğini denediği ve zaman zaman, oyunu durdurup, futbolcularını ikaz ettiği gözlemlendi. Antremandan sonra ise futbolculara maaşları dağıtıldı.

Bu haber toplam 1409 defa okunmuştur