1. HABERLER

  2. SPOR

  3. CANOVA DÖNEMİ BİTTİ
CANOVA DÖNEMİ BİTTİ

CANOVA DÖNEMİ BİTTİ

Süper Lig’de zirvenin 6 puan gerisinde ikinci sırada bulunan K.Kaymaklı’da Yönetim, Teknik Direktör Fırat Canova ile dün bir görüşme yaparak karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de zirvenin 6 puan gerisinde ikinci sırada bulunan Küçük Kaymaklı’da yönetim Teknik Direktör Fırat Canova ile dün bir görüşme yaparak karşılıklı olarak yolları ayırma kararı aldı. Canova’nın ayrılmasının ardından takımın başına son olarak 2011 – 2012 futbol sezonunda yeşil siyahlılarda 14’üncü haftadan 18’inci haftaya kadar görev yapan Vehbi Özerem getirildi. Özerem’in yardımcılığını Hakan Sermaye yapacak.

Başman: “Üzülerek aldığımız bir karar”
Küçük Kaymaklı Türk Spor Kulübü Başkanı Ali Başman yaşanan gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamada “Üzülerek aldığımız bir karar oldu” dedi. Fırat Canova ile uyum içerisinde olduklarını ancak bazı noktalarda fikir ayrılıklarının olduğunu aktaran Başman, “O noktada bu şekilde ilerleme düşüncesine sahip oldu. Kendisi ile konuştuktan sonra karşılıklı olarak ayrılma kararı aldık. Netice itibarı ile dostluğumuz bâkidir” açıklamasını yaptı.

“Çok hoca ile çalıştık ama...”
Fırat Canova’ya verdiği emeklerden dolayı teşekkür ettiğini söyleyen Başman, “Canova takıma çok şey katmıştır. Çok antrenör ile çalıştık ama hakikaten üzülerek almak zorunda olduğumuz bir karardı. Umarım Fırat hocanın buraya kadar getirdiği emekleri yerine gelen arkadaşımız daha ileriye taşır ve aldığımız kararda da haklı çıkarız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Canova’lı Kaymaklı’nın karnesi
2013 – 2014 futbol sezonunda ilk yarının bitmesi sonrası yine zirvede bulunan Yenicami’nin 3 geridinde bulunan Küçük Kaymaklı’da Teknik Direktör Cenk Berkalp ile yollar ayrılırken takımın başına Fırat Canova getirilmişti. Bir yıla yakın bir süre takımın başında kalan Canova yönetiminde Küçük Kaymaklı ligde 24 karşılaşmaya çıkarken bu maçlarda 17 galibiyet 2 beraberli ve 5 mağlubiyet yaşadı. Bu karşılaşmalarda Yeşil siyahlılar 71 gol atıp kalesinde 24 gol gördü.

Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur