1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çanakkale hedeften şaşmadı
Çanakkale hedeften şaşmadı

Çanakkale hedeften şaşmadı

İkinci Lig’in önemli ekiplerinden Çanakkale, 2013-14 sezonunda hedeflediği Play-off’a kalamasa da ligde kalmayı direkt garantileyerek sezonu başarılı bir şekilde tamamladı.

A+A-

Kaya Emiroğlu
İkinci Lig’in önemli ekiplerinden Çanakkale, 2013-14 sezonunda hedeflediği Play-off’a kalamasa da ligde kalmayı direkt garantileyerek sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Genç bir kadroya sahip yeşil beyazlılar, sezon içerisinde inişli çıkışlı bir grafik çizseler de sonunda üzülmediler.

Kaçmaz: “Takımımdan memnunum”
Çanakkale Teknik Direktörü İzzet Kaçmaz, sezona sakatlıklardan dolayı sıkıntılı başladıklarını, buna rağmen takımının oyunundan memnun olduğunu ifade etti. Oyuncularının mücadele ve hırsından dolayı da memnun olduğunu kaydeden Kaçmaz, sezonla ilgili şunları söyledi:
“Sezon başında dört transfer yaparak başladık. Galibiyetle de başladık. Ancak maçların başlamasıyla sakatlıklar oluştu. Ahmet Hallaç ve Mehmet Şengüller gibi iyi oyuncularımızdan yararlanamadık. Kadro oluşturmakta zorlandık.  Evsahibi olduğumuz maçlarda iyi performans sergiledik. Ancak deplasmanda aynı performansı gösteremedik. İstediğimiz sonuçları alamadık.”

“Hedef Play-off’du”
Sezona başlarken hedeflerinin Play-off olduğunu belirten İzzet Kaçmaz, çok yaklaşmalarına karşın Play-off’a kalamadıklarına dikkat çekti. Güçlerinin Play-off oynamaya yeterli olduğunu kaydeden Kaçmaz, Play-off grubuna kalan takımlardan galibiyet veya puanlar aldıklarını ve hatta şampiyon takımı da yendiklerini hatırlattı. Ara transferde Abdi ve Hüseyin Keleş gibi deneyimli ve başarılı futbolcuları da kadrolarına kattıklarını ifade eden Kaçmaz, daha da güçlenerek ikinci devrede daha iyi bir performans sergilediklerini, Play-off’a kalamamalarına karşın yine de sezonu iyi bir yerde yani Play-out oynamadan bitirdiklerini vurguladı.
Teknik Direktör İzzet Kaçmaz, başta başkan İbrahim Şeker olmak üzere sezon boyunca takıma hizmet eden Yardımcı Antrenör Hüseyin Mertol, Yönetici Ramadan Şemsettin, altyapı sorumluluları Sercan Çavuşoğlu ve Serkan Ekşici’ye ve ayrıca da taraftarlara da teşekkürlerini sundu.

Bu haber toplam 1216 defa okunmuştur