1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çaldıklarını sattı…
Çaldıklarını sattı…

Çaldıklarını sattı…

Yeni Erenköy’de çalışmakta olduğu işyerinden 2 kişi ile birlikte hırsızlık yapan ve çaldıkları eşyaları başkasına satan A.B.E polise teslim oldu…

A+A-

Yeni Erenköy’de çalışmakta olduğu “Bambos” isimli işyerinden suç ortağı T.K ve Ş.D ile birlikte hırsızlık yapan ve çaldıkları eşyaları bir başkasına satan A.B.E önceki gün Ziyamet Polis Karakoluna giderek teslim oldu. “Sirkat” ve “Sahtekarlıkla para temini” suçlarından tutuklanarak dün İskele Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Ergün aleyhine 1 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

4 bin TL’ye satmak için anlaştı…

Meselenin tahkikat memuru Erdil Şumrut, zanlının 13 Haziran tarihinde, şu anda tutuklu bulunan Ş.Dve yurt dışına kaçan T.K ile birlikte Yeni Erenköy’de faaliyet gösteren “Bambos” isimli iş yerinde çalıştıkları esnada iş yerine ait 1 adet fritöz, 1 adet gazocağı, 1 adet çamaşır makinesi ve 1 adet çelik tezgahı sirkat ettiğini açıkladı. Zanl ile suç ortaklarının sirkat ettikleri eşyaları 16 Haziran tarihinde İskele’de başka bir restoran işletmecisine 4 bin TL’ye satmak için anlaştıklarını belirten Şumrut, zanlının 2 bin 500 TL’sini ayni gün alarak sahtekarlıkla para temini suçunu işlediğini açıkladı. Şumrut, sirkat edilen ve satılan eşyaların 17 Haziran tarihinde satılan kişiye ait restoranın ambarında tespit edilerek emare alındığını söyledi. Mesele ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturmada suç ortağı T.K’ın 15 Haziran tarihinde KKTC’den çıkış yaptığının tespit edildiğini belirten Şumrut, zanlının ise 19 Haziran tarihinde polise gelerek teslim olduğunu ve gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Şumrut, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bugün yeniden mahkemeye çıkarılacak…

İskele Kaza Mahkemesi Yargıcı Umut İnan, zanlı A.B.E’nin tahkikat maksatları bakımından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 2128 defa okunmuştur
Etiketler : , ,